Söndag 8/11

08 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen inleds med en fråga som du har väntat på men som du egentligen inte har något bra svar till. Här gäller det att vara så ärlig som möjligt och att inte undvika sanningen även om den är lite obehaglig. Kvällen blir riktigt aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen inleds riktigt mysigt. Du njuter av att träffa vänner som du inte sett på länge och det blir under väldigt okonventionella former. På dagen är det en blandning av pyssel i hemmet och lite motion som gäller. Kvällen kan bjuda på dekadans i form av hämtmat och tv maraton.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har problem med en relation till en släkting. På något sätt lyckas ni hela tiden stampa på varandras ömma tår. Här gäller det att hitta en gyllene medelväg som ni båda två kan acceptera. Nyckeln till att lyckas är att svälja stoltheten.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker mycket på en person som du inte träffar så ofta nu för tiden. Det handlar både om tidsbrist och om osäkerhet från din sida. Under den här söndagen får du möjlighet att improvisera fram tid att träffas och umgås på. Det blir en härlig dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du mer envis än du brukar. Det finns så mycket som du vill uppnå, men du vet inte hur du ska hantera dina högtflygande planer. En idé är att ta den här söndagen och spalta upp dina idéer efter någon form av tidsram.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här söndagen har du möjlighet att visa en person hur mycket du tycker om honom/henne. Här gäller det att inte vara rädd att bli sårad. Du måste våga lita på din magkänsla i det här fallet. Du kanske rent av kommer bli förvånad över den respons ditt initiativ får.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen inleds väldigt stillsamt. Det finns en risk eller möjlighet att du inte gör någon nytta alls idag. Det är sällan du unnar dig att vara verkligen lat. Idag är du både hängig och trött vilket passar bra om man ska spendera dagen med att bara vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant söndag där du får en massa skvaller från en bekant. Du inser att du helt feltolkat en situation och att du kanske skulle ge vissa personer en andra chans. Under dagen får du möjlighet att förändra ditt beteende i ett lite mer officiellt sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig söndag där du passar på att vara utomhus en hel del förutsatt att vädret samarbetar. Frisk luft och trevligt sällskap få dig att slappna av. Under dagen öppnar sig en unik möjlighet som du inte bör tacka nej till.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen bjuder på flera överraskningar som du inte riktigt räknat med. Du blir förvånad på ett positivt sätt. Här gäller det att smida medan järnet är varmt. Det finns en person som gör ditt bästa för att svartmåla dig. Han eller hon är avundsjuk på det du har. Ignorera honom/henne om du kan.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här söndagen passar du på att träffa vänner som du inte ser så ofta. Det blir en skön dag med en trevlig avslutning. Under dagen medlar du i en konflikt mellan två vänner som vägrar att se problemen ur någon annans synvinkel än sin egen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en hel del skratt och en hel del nöjen. Du är i farten nästan hela dagen. Och på kvällen är du utmattad. Den här söndagen lär du dig nya saker om dig själv. Bland annat inser du att du är tuffare än du trodde att du var.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons