Måndag 9/11

09 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rolig, men annorlunda. Du tar tag i ett gammalt projekt som du nästan glömt bort och resultatet blir långt över förväntan. Under dagen får du fina komplimanger av en kollega som uppskattar dina talanger.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir tjafsig och intensiv, särskilt under förmiddagen. Det kan uppstå en konflikt mellan dig och en kollega om du inte ser upp så försök att bita ihop även om du känner att ditt tålamod är på upphällningen. Kvällen blir betydligt bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu kan du upplevas som en smula tillbakadragen vilket är ovanligt för den pratglade Tvillingen. Du brukar inte ha några bekymmer med att säga vad du tycker och tänker, men just idag föredrar du att hålla dina åsikter lite för dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du får inte bli ledsen om du inte blir uttagen till en uppgift, tävling eller något liknande. Det var inte din tur nu, men det kommer att bli om du bara har lite tålamod. Under den här måndagen finns det möjlighet att rucka något på dina vanliga rutiner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska enformig och du är uttråkad. När du är på det här humöret så blir du busig och oberäknelig. Dina kollegor får se upp så du inte driver allt för mycket med dem. På eftermiddagen ska du unna dig något riktigt speciellt för det är du värd.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska medioker måndag även om inledningen blir väldigt stressig. Det finns en risk att du försover dig, fastnar i trafiken eller stöter på andra problem som gör att du kommer försent. På grund av en sen start så halkar du efter i dina uppgifter enda fram till lunch.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du inte ska provocera en viss släkting, men du kan inte låta bli att retas med honom/henne ändå. Det är som om han/hon verkligen lockar fram din värsta sida. Under den här måndagen bör du undvika all form av fisk och skaldjur om du vill hålla dig frisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du generaliserar rätt mycket just nu och det kan komma att orsaka problem. Du är inne i en process där det passerar många nya människor i ditt liv och därför kan den här typen av omdömen göra att missar potentiella vänner för livet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att utnyttja dina talanger. Just nu styr du av Månen vilket gör dig kreativ och nyskapande. Om du för in lite inspiration i vardagen så kommer det inte kännas så mörkt och tråkigt. Unna dig själv lite lyx i form av något som du önskar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att väcka starka känslor idag. Du märker en del av reaktionerna, men många passerar förbi dig onoterade. Venus har ett starkt förhållande till ditt tecken just nu vilket ger dig en ovanligt sensuell utstrålning. Som singel lockar du många beundrare till din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig måndag även om du är rätt så trött. Goda nyheter redan på morgonen får dig att se fram emot den här veckan. Du kommer att hinna med mer än förväntat om du väljer att lyssna på en erfaren kollegas råd om effektivisering.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt humör pendlar lite den här dagen och det beror på att du har kontakt med ett ex eller en vän som du inte umgås med av olika skäl. Du blir alltid på dåligt humör när du pratar med honom/henne så försök att korta ned det här samtalet så mycket som möjligt. Kvällen bli betydligt trevligare.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons