Tisdag 10/11

10 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du plötsligt ett infall som kan förändra en hel del i din vardag. Det handlar egentligen om ett plötsligt infall som förvandlas till något riktigt användbart. Här gäller det att tänka framåt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir jobbig, men rolig. Du är kreativ och nytänkande. Du får också värdefull hjälp av dina vänner och det gör att även de tuffa sakerna går ganska smidigt. På kvällen får du en oväntat fin komplimang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så som du förväntat dig, men den bjuder på en hel del nöjen och en del skratt. En kollega påpekar ett misstag som du gjort och du inser att om du ändrar dina rutiner kan du spara en massa värdefull tid.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för kaxig idag för då kommer du att råka illa ut. Var ödmjuk även om du vet att du kanske är bäst i ett visst sammanhang. Här är det teamwork som gäller och då ska du inte glänsa som individ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en del hårt arbete men också på en hel del bus. Det finns något lekfullt över ditt tecken just nu som gör att jobbet går lättare även när det är tråkigt och vardagligt. Kvällen bjuder på hemmamys.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt fokuserad på siffror idag, oavsett om det gäller din egen ekonomi eller något som har med arbetet att göra. Tänk bara på att det oftast finns människor med en historia bakom de här siffrorna så det gäller att se helheten.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen får du gärna vara lite självständig. Att jobba i grupp passar dig dåligt just idag eftersom du har en påverkan som gör att du lätt irriterar dig på andra människor. Kvällen passar bra till idrott eller motion.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intensiv tisdag som inte lämnar mycket utrymme för individuella tankar. Här gäller det bara att vara så effektiv som möjligt och att inte tveka när du se chansen till en bra deal. På kvällen ska du passa på att göra en utflykt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du är på rätt väg när en chef ger dig fina komplimanger för din insats. Det blir en rolig dag eftersom den kantas av trevliga superlativ. Under eftermiddagen ändrar du på något som har med dina rutiner att göra och det förbättrar dina resultat.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir magisk, rolig och lite konstig. Här gäller det att inte ha fördomar och att låta sig svepas med av det som sker utan att oroa sig allt för mycket för morgondagen. Det här är din dag, njut av den. Även kvällen blir riktigt härlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir både tidig och sen på samma gång vilket gör dig väldigt trött. Under den här dagen få du i alla fall möjlighet att avsluta det du påbörjar utan att stressa allt för mycket. Sena möten ge dig tid att arbeta i mellantiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en trevlig men inte så produktiv tisdag. Din tonvikt ligger på att socialisera dig med kollegor snarare än att högprestera. Alla måste få sådana här dagar så det är bara att ta den för vad den är. Kvällen kan bjuda på romantik.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons