Onsdag 11/11

11 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik onsdag där du lägger fokus på saker som ligger dig nära om hjärtat. Underdagen träffar du en person som imponerar på dig med sina kunskaper i ett ämne som du själv inte är så bevandrad i.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på en massa roliga utmaningar och du skulle njuta ännu mer om du bara var lite piggare. Som läget är nu känner du dig lite ur form och det påverkar ditt humör negativt. Kvällen blir riktigt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du engagerar dig i en fråga som rör en vän och hans/hennes familj. Det blir en bra och meningsfull dag där du lägger fokus på människor som du tycker väldigt mycket om. Kvällen handlar om träna och om at ha kul.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt envis när du vill och det är du idag. Du lägger energi på fel, det märks inte minst när du ska gå hem och inte är klar med dagens uppgifter. På kvällen försöker du övertyga en vän om att testa något som han eller hon är rädd för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen visar du upp en ny sida av din personlighet. Det handlar om att du vågar vara mer sårbar än vanligt utan att du försöker skämta bort det. Du vet att ibland är det bättre att vara sig själv än att hela tiden spela en roll.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen och kvällen bjuder på variation och en hel del fysiskt arbete. Du är i högform och du visar upp en härlig kreativitet den här onsdagen. På kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby som har med skapande att göra.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och skön onsdag där du vågar säga ifrån både mot dina kollegor och mot dina chefer. Vanligtvis så är du väldigt timid av dig, men idag tar du dig ton tack vare en påverkan från Solen som gör dig mer kaxig än vanligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här onsdagen vill du gärna komma ikapp inom ett visst område och det kan visa sig mer besvärligt än du tänkt dig. Anledningen till att du halkat efter är ett bristande intresse och det sätter käppar i hjulet för dig när du vill komma ikapp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på riktigt uselt humör idag och det har med en kollega att göra. Han eller hon har en förmåga att jämt reta upp dig och därför blir du så arg. Under kvällen möter du en vän som du inte sett på länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på strålande gott humör den här onsdagen. Det finns en person som du mer än gärna flirtar med och som i sin tur verkar ha ett gott öga till dig. Nu är det upp till honom/henne att ta nästa steg eftersom du tenderar att bli lite blyg när det kommer till dina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig inte för att tvinga fram ett resultat bara du får besked. Det värsta du vet är att gå och vänta, då blir du galen. Du vill veta saker här och nu. Under kvällen möter du en person som får dig att planera om delar av veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och olika aktiviteter. Du är på gott humör och du tycker det är roligt att bli utmanad oavsett om det är i jobbet eller privat. En gammal konflikt kan stiga till ytan vid helt fel tillfälle idag.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons