Torsdag 12/11

12 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra torsdag särskilt om du är upplagd för att var impulsiv. Idag uppstår en hel del situationer som kräver att du agerar omedelbart, men det borde inte vara något större problem för dig. Du gillar att improvisera.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir förvånansvärt lugn och trevlig. Efter att ha kört intensivt ett tag känner du att du äntligen har börjat komma ikapp och att alla pusselbitar faller på plats. Kvällen handlar om att var lagom social i ett offentligt sammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på hugget idag och du tänker inte låta en värdefull möjlighet gå dig ur händerna. Under dagen får du flera fina komplimanger av en kollega som beundrar din arbetsmoral och din förmåga att tänka utanför ramarna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och lite annorlunda torsdag där du får lära känna många nya människor. Under dagen så utbildas du inom många områden och du känner att du verkligen börjar få koll. Var inte rädd för att fråga om du känner dig osäker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att ta för dig på jobbet och inte acceptera att bli undanskuffad. Under dagen möter du en del intressanta personer och du lyckas verkligen utveckla nya idéer och tankar. På lunchen finns det risk för lite impulsshopping.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen diskuterar du gärna ekonomi och siffror. Du har snöa in på ett fel som du vill rätta till, men ingen annan verkar inse hur stort det här problemet är. Under dagen nystas det upp ännu fler misstag och här gäller det att vara vaksam.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen får du gärna köra på rutin helt och hållet. Du är mer trött än vanligt och påbörjar du nya projekt finns det en risk att du halkar efter. Försök att hålla uppe tempot och att inte bli allt för noga med detaljer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en varierande torsdag där fokus ligger på att vara effektiv, i alla fall på jobbet. Ditt horoskop varnar för ohälsa och det kan vara så att du känner dig lite trött och hängig. På kvällen väljer du att avstå från aktiviteter och ta det lugnt istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna visa att du duger idag och därför överdriver du lite mer än du behöver. Det här kan leda till problem längre fram. Var dig själv du är bra precis så som du är. På kvällen passar det bra med idrott eller en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här torsdagen får du ett oväntat förslag. Du blir väldigt förvånad eftersom det kommer från en person som vanligtvis inte brukar lägga märke till dig. Du inser att den här personen är väldigt bra på att dölja vad han tänker, det är därför du blir så överraskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du tag i problem som rör arbetet. Du har halkat efter inom flera områden och nu måste du hårdköra för att komma ikapp. Under eftermiddagen får du chansen att prata lite extra med en person som intresserar dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska rolig dag även om du inte hinner med så mycket som du skulle vilja. Du är inte särskilt effektiv just nu, men du är väldigt social. Försök att hitta en lite bättre balans mellan jobbet och privatlivet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons