Fredag 13/11

13 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del frågor den här fredagen och det är bra om du är tydlig med dem. Om du oroar dig för att dina kollegor ska tycka att du är dum är risken stor att du begår misstag som du lätt kunnat undvika bara genom att fråga när du blir osäker. Alla är vi barn i början.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att visa vad du går för utan att för den sakens skull ta allt för mycket plats. Du jobbar med en kollega som gillar att briljera, låt henne få göra det. Du vet vad du är bra på så du behöver inte bevisa något. Kvällen blir väldigt trevlig men lite sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att få saker att hända omkring dig på både gott och ont. Du sätter ständigt bollar i rullning och ibland har du inte riktig kontroll över det du håller på med. En medelväg är att rekommendera.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen tar du mod till dig i flera sammanhang och det är både bra och dåligt på samma gång. Det är bra att du vågar göra din röst hörd, men samtidigt är tajmingen väldigt usel. Här gäller det att fundera igenom situationen noga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att var beredd på det oväntade. Är du förälskad kan du få ett fint sms från din älskling eller en överraskning när du kommer hem. Som singel är det en härlig dag att flirta lite med någon som du tycker är attraktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går ganska långsamt. Det händer inte så mycket och timmarna seger sig förbi. Under dagen möter du en person som har en märklig berättelse. Du kan inte låta bli att fascineras av den här personens öde.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underhållande fredag på många sätt. På jobbet får du testa på nya uppgifter och det tycker du är roligt. Kvällen handlar om att umgås med vänner och slappna av under lättsamma förhållanden.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen börjar segt, men efter första fikat har du vaknat till så pass mycket att du tar dig igenom resten av dagen relativt lätt. Du kan stöta på ett smärre problem med en uppgift som har med en produktutveckling att göra. Kvällen blir lättsam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du klamrar dig fast vid tanken att du faktiskt kan lyckas om du bara inte ger upp. När det gäller det här projektet är det bara att inse att det är ett sjunkande skepp som du ödar din tid på. Avsluta och börja om från början istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir verkligen annorlunda. Du får lära känna en person lite närmare och han eller hon är inte alls som du föreställt dig. Du inser att du blir mer och mer nyfiken på hur den här personen tänker.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att var bestämd i ett sammanhang som har med pengar att göra. Om du är för generös idag är risken stor att du går på en nit. På kvällen är det vänner och trevligt sällskap som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser en del misstag i tid och det ger dig möjlighet att ändra på dem innan det är försent. Ibland har man tur och du tycks ha fru Fortuna på din sida idag. Under kvällen vill du gärna mysa med någon som du tycker extra mycket om.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons