Lördag 14/11

14 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på helgen, men undvik att lyfta ett ämne som du vet är känsligt. Din partner eller an annan familjemedlem är inte riktigt i form och kan överreagera i vissa situationer. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Du undviker att svara på en fråga som du får idag. Du vet inte riktigt hur du ska ställa dig till hela den här problematiken och därför försöker du förhala beslutet så länge som möjligt. Kvällen blir trevlig med betoning på god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har hamnat i en ganska konstig situation och nu vet du inte riktigt hur du ska ta dig ur den. Det handlar om ett förhållande som du har med en vän som har blivit ansträngt den senaste tiden utan att du riktigt vet varför. Försök att få din vän att öppna sig.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt idag och det är bra. Om du stressar så blir du bara orolig och då får du inget vettigt gjort. Ta ett djupt andetag och fokusera på en sak i taget. Helgen är först och främst till för att vila upp sig, inte att jobba ihjäl sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och kreativ. Du startar ett projekt med konstnärlig inriktning. Tack vare Jupiters påverkan har du en förmåga att utveckla dina idéer till något extra just nu. Kvällen handlar om närhet och om att våga vara sårbar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på extra gott humör idag eftersom du blivit lovad att få göra något som du länge velat göra idag. Dagen blir kanske inte som du föreställt dig, men den blir ändå magisk på ett bra sätt. Du njuter i fulla drag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du lite försiktig med att visa hur du känner. Du är rädd att du ska bli avvisad och du ger inte dig själv en ärlig chans. Under dagen möter du en person som har likande erfarenhet och som kan ge dig goda råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att du gått över gränsen med en yngre släkting när han eller hon blir rasande på riktigt. Här gäller det att vara snabb och be om ursäkt. Under dagen utvecklar du ditt självförtroende i ett mer offentligt sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen är det bra om du håller hårt i pengarna. Stjärnorna varna för både dåliga affärer och att du är ovanligt impulsiv just nu. Din förkärlek för vackra, men onödiga saker kan få dig att köpa något du verkligen inte behöver.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen tar du det ganska lugnt. Det har varit en intensiv vecka och du känner att du behöver få vila upp dig. En person som tycker mycket om dig hör av sig och vill ses. Du vet inte hur du ska kunna avfärda honom/henne på ett sätt som inte sårar.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på stor variation och det tycker du är trevligt. Du ägnar gärna ett par timmar åt uteaktiviteter även om vädret inte är det bästa. Kvällen handlar om hemmet och om familjen. Du vill gärna mysa med god mat och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra lördag och en härlig lördagskväll. Du överraskar någon som du tycker om och det blir väldigt uppskattat. På kvällen försöker du få en vän att hoppa av ett projekt som du inser inte kan bli lönsamt i längden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons