Söndag 15/11

15 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är osäker på hur du ska reagera på en pik från en bekant. Det kan bara röra sig om dålig humor, men det kan också vara en ren elakhet. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning i form av ett oväntat besök eller oväntat samtal.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härligt lat. Du njuter av att inte ha något direkt inbokat. Under dagen testar du dina talanger i ett nytt sammanhang. Du inser att du faktiskt har en konstnärlig ådra som du gärna vill utveckla lite mer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en turbulent söndag där mycket händer på samma gång. Du inser att du satt igång en rad händelser bara genom att droppa en ogenomtänkt kommentar. Nu vet du inte riktigt hur du ska hantera hela problematiken.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om återhämtning och om att vila. Efter en lång vecka förtjänar du att ta det lite lugnt. En dag som gjord för att fika, skvallra och bara ha det trevligt. Tänk på att sova ut ordentligt och unna dig god och nyttig mat den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en varierande dag som till stor del handlar om att ta hand om dem som du står nära. Du skämmer bort dem både med kärlek och med små överraskningar. En konflikt om pengar kan uppstå under kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig själv på lite för stort allvar just nu. Någon driver med dig och du märker inte det. Mycket på grund av att du inte har någon självironi just nu så du tror att allt är seriöst menat. Du kommer må bättre om du ser på hela situationen lite mer objektivt.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen kunde inte bli bättre. Du njuter av nuet och försöker inte ens ändra på någonting. Du tar dagen som den kommer och låter dig svepas med av andra personers aktiviteter snarare än att du hittar på något själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir stillsam men det tycker du är skönt. Du har så mycket liv och rörelse i din vardag att den här typen av pausar är viktiga för dig om du ska kunna återhämta dig och få ny energi. Under kvällen får du information om en avlägsen vän som rest utomlands.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och kreativ söndag där du utvecklar nya tekniker och få helt nya kunskaper om gamla metoder. Under dagen märker du att ditt självförtroende växer och att du hittar egna vägar till nya resultat.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite märklig söndag som involverar barn, vänskap, osämja och kärlek, allt i en härlig kompott. Det viktiga är att du tar det lugnt och inte stressar upp dig även om du känner dig pressad. Ingen kan tvinga dig att göra eller säga något du inte är redo för.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara lagom aktiv. Du pysslar lite hemma, kanske utövar någon hobby eller går på gym. För dig handlar dagen mest om att göra saker utan stress och att kunna ta pauser. Kvällen blir tidig eftersom du är så trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ägnar stora delar av dagen åt att lyssna på andra personers behov och det kan periodvis bli lite tjatigt. Tänk på att det här viktigt för din vän och att du faktiskt få ha lite tålamod med honom/henne.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons