Måndag 16/11

16 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du kommer få problem, men du kan inte låta bli att vara lite småjäklig mot en kollega idag. Han eller hon har irriterat dig under en lång tid och nu tycker du att det är dags att ge igen. På kvällen är du uppbokad av aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att lyssna på andra och lära dig av deras misstag. Du behöver inte utsätta dig själv för samma problem eftersom någon redan gjort det innan. Under eftermiddagen blir du irriterad på en kollega som aldrig lyssnar på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på et strålande gott humör idag och det märks inte minst på din flirtiga stil. När du mår så här så lyckas du charma omvärlden utan några större problem.  En märklig diskussion beträffande pengar kan uppstå under dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar mest om att reda ut gamla och nya problem. Du har hamnat i en sits där du inte vet hur du ska kunna rätta till saker utan att få en vän att framstå som boven i dramat. Här gäller det att vara finkänslig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utnyttjar många kanaler för att komma vidare. Det handlar dels om att du vill utveckla dig på jobbet och dels om att du helt enkelt behöver omväxling. Just nu har du ett stort behov av ljus och solenergi, försök att vara utomhus så mycket som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen blir lite seg, men du kommer att klara av den bra om du bara undviker att äta tung mat och försöker att lägga dagens uppgifter så att det blir så varierande som möjligt. Kvällen bjuder på goda nyheter,

Vågen 23/9-22/10

Just nu undrar du väldigt mycket över vart du har en viss person. Han eller hon glider undan när du försöker att närma dig och det gör dig frustrerad. Kanske vore det enklare att vara mer rak och säga det du vill ha sagt.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir inte riktigt som planerat så det gäller att vara flexibel både när det gäller uppgifter och vilka du jobbar med. Ibland får man anpassa sig till situationen även om det handlar om att samarbeta med personer som inte ligger så högt uppe på favoritlistan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig måndag med tuffa utmaningar framför dig. Du njuter av att kunna jobba hårt så att du slipper fundera över dina privata problem. Kvällen handlar om att förändra en persons inställning till en resa eller en utflykt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen börjar stillsamt. Du är trött och inte på ditt bästa humör. En rad incidenter får massor av följdeffekter och plötsligt befinner du dig i mitten av en lavin av händelser. Här gäller det bara att försöka hänga med och att vara lite flexibel.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är målmedveten, särskilt när det kommer till kärleken. Som singel har du siktet inställt på en speciell person, men du närmar dig försiktigt eftersom du inte vill riskera att bli bränd. I övrigt handlar dagen mest om att få rutinerna att fungera.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och varierande måndag där fokus ligger på att lära ut. Som lärare har du aldrig haft särskilt bra tålamod, men som tur är så är din elev väldigt lättlärd. Kvällen fokuserar på vänner och att ha trevligt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons