Tisdag 17/11

17 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att lyssna på en kollega som försöker lära dig något idag. Hur du än fokuserar dig så tenderar tankarna att glida iväg efter ett par minuter. Han eller hon är en ovanligt tråkig och självcentrerad lärare.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar mest om att ta en sak t taget och att hålla dig lugn även när det lassas över uppgifter på dig som egentligen är någon annans. Om du bara tar dig igenom dagen så kommer kvällen att bli riktigt trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna visa vad du känner för en vän, men överdriv inte. Om du blir för översvallande kan han/hon misstolka dig och tro att du är ute efter något mer än vänskap. Då kommer du trassla in dig ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir arg när någon kör över dig idag. Du tycker inte om att människor är egoistiska och det är din vän i det här fallet. Det handlar om något ni båda vill ha, men som du borde få företräde eftersom det var din idé från början. Din vän ser det mer som en kamp mellan två järgare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kommer ihop dig rejält med en chef idag. Lite handlar det om att han inte lyssnar ordenligt och lite är det att du gärna vill mucka gräl med den här personen. Det finns ett fåtal människor som du inte klarar av och han är en av dem.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du försöker utveckla olika idéer för att kunna skapa en mer varierande arbetsmiljö. Ditt sätt att tänka mottages med blandade känslor av dina medarbetare. Här gäller det att entusiaster och engagera dina kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång tisdag där du råkar ut för en hel del mindre problem. Här gäller det egentligen bara att ha tålamod, något som du inte har. Försök att hitt en vän kring problemen snarare än att försök forcera dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra även om den börjar stressigt. Du lyckas få en bra struktur på ditt arbete och det gör att du är ovanligt effektiv. Under kvällen får du höra ett smaskigt skvaller om en kollega som gjort bort sig ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period där du har svårt att hitta glädjen på jobbet. Oavsett vad du gör så tycker du att det mesta är tråkigt. Under dagen stöter du på en person som kan få dig att se vardagen ur ett litet annorlunda perspektiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska konstig men rolig. Du umgås med andra personer än dem du brukar vara med. Du känner dig ovanligt modig den här dagen och du närmare dig en kollega som du gärna vill lära känna men som du känt dig lite blyg inför.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en produktiv och intressant tisdag där tonvikten främst ligger på att lära sig nya saker. Under dagen lyckas du äntligen få kontakt med din förälskelse och ni märker fort att ni har ovanligt mycket gemensamt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bör vara öppen för det nya idag om du vill avancera på jobbet under våren. Genom att redan nu visa intresseför alla nya projekt så kommer du kunna utvecklas på ett spännande sätt. Kvällen blir en stressig eftersom du lovat bort dig på flera olika håll.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons