Onsdag 18/11

18 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du svar på en fråga som du har. Svaret du får dig energi och en välbehövlig dos av självförtroende vilket gör att du jobbar både fortare och mer effektivt. På kvällen är det sport eller motion som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar bra. Du har ett möte som du kommer väl förberedd till. Det finns utrymme för improvisation den här dagen och det gör dig ovanligt kreativ. Det är inte ofta som du får chansen att låta fantasin föda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att framstå som idiot bara för att du visar vad du känner. Tvärtom kommer din uppriktighet att uppskattas och det finns till och med en chans att dina känslor är besvarade. I övrigt handlar dagen till stor del om ekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt alert den här onsdagsmorgonen och det gör att du upptäcker flera fel som en kollega har gjort. Här gäller det att rätta till misstagen utan att få din kollega att framstå som inkompetent. Genom att hålla henne bakom ryggen vinner du en vän för livet.

Annons

 Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lite annorlunda onsdag där du leker fram olika förslag på förändring och förbättring av dina arbetsuppgifter. Under dagen får du en hel del beröm från en chef som tycker du är ovanligt framåt just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen slarvar du gärna med detaljer och det kan stå dig dyrt. Risken är att du får jobba över för att göra om och göra rätt. På kvällen umgås du gärna med vänner. Du verkar vara lite sugen på att gå ut.

Vågen 23/9-22/10

Du har ganska irriterad på en vän som inte lyssnar på vad du försöker att säga. Han går alltid sin egen väg även om det finns enklare vägar att välja. Just nu är han på väg att begå ett rejält misstag och du kan inte göra något för att förhindra det.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en hel del variation och det är bra. Genom att ha olika uppgifter slipper du att bli uttråkad vilket du brukar bli. En nyhet om en vän eller kollega får dig att börja fundera över större förändringar i livet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott humör idag och det ger dig massor av karisma. Du är omöjlig att säga nej till när du är på det här humöret och det et du om. Under kvällen får du möjlighet att vara ensam, något som du uppskattar väldigt mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Du hartrasslar in dig i en situation som du inte riktigt vet hur du ska tar dig ur. Det finns en person som du vill lära känna lite närmare men du är för blyg för att närma dig honom/henne. Du hyser väldigt stor respekt för den här personen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig onsdag där fokus ligger på att hinna med mindre uppgifter snarare än att driva igenom stora projekt. På efter middagen eller kvällen är det vänner och familj som gäller. Du vill visa att du bryr dig om dina nära och kära.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en uppgivenhet över ditt tecken den här onsdagen. Det är som om du inte riktigt orkar ta beslut utan du låter andra kollegor får styra och ställa istället. Under dagen får du möjlighet att jobba med en mycket inspirerande person.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Stenbocken 22/12-19/1

 

Vattumannen 20/1-18/2

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons