Torsdag 19/11

19 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag där mycket handlar om att svara på frågor och att planera inför framtiden. Här gäller det att vara rätt så pigg så att du inte missar några viktiga detaljer. På kvällen är det bra om du undviker all form av sport.

Oxen 20/4-20/5

Du är på hugget den här torsdagen och det är bra eftersom det är mycket arbete som ska genomföras. Tack vare din planering och din effektivitet så lyckas du med det mesta som du tar dig för. Under kvällen passar du på att skämma bort dig lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara rätt så retlig och det är du idag. En kollega får stå ut med en hel del pikar från din sida, och risken är att hon eller han till slut får nog och säger ifrån. Tänk på att inte alla har din humor. En del personer tycker du är jobbig snarare än rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hel del värme i ditt horoskop just nu och den sprider du omkring dig. Ditt leende och din omtänksamhet muntrar upp även den suraste av kollegor. Det finns en person som du glidit ifrån den senaste tiden. Det vore bra om du försöker reparera er vänskap igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen är du väldigt effektiv och det krävs om du ska komma ikapp inom vissa områden som du halkat efter i. Du är ganska stressad och risken är stor att du fräser åt de personer som försöker att hjälpa dig.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att fatta kloka beslut och att inte bli arg när inte alla andra tycker som du gör. Ibland måste man inse att man är nedröstad, särskilt när det kommer till att jobba i grupp. Låt inte din stolthet stå i vägen för förnuftet.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt effektiv när du vill just nu. Genom att planera, fundera och tänka framåt uppnår du nästan allt som du vill få gjort den här dagen. En kollega rycker i dig för att få hjälp med ett område som han/hon inte behärskar. Hjälp bara till om det finns tid till det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt försiktig så att du inte trampar på några ömma tår idag. Det handlar främst om en kollega som nyligen gått igenom en stor sorg och som är lite mer känslig än vanligt. Under kvällen kan du få ett förslag på hur du ska tjäna lite extra pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är less på det mesta just nu. Den här årstiden väcker en reselängtan inom dig. Om du inte har några band kan det mycket väl hända att du sticker i väg en vecka eller två månader. Har du familj och fast arbete gäller det att hitta ett sätt att härda ut i vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Som vanligt är det mycket känslor i Stenbockens horoskop. Du har en hel del inflytande från Venus och Skorpionen vilket gör att du är mer passionerad än vanligt. Oavsett om du är nyförälskad, kär eller singel så söker du närhet och värme från omgivningen.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att pröva sig fram i olika sammanhang. Genom att testa olika idéer kan du få en uppfattning om vilken väg du bör ta. Under dagen kan du få en vän att börja med ett nytt blad i sitt liv. Han eller hon har lyssnat på dina råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en uppgivenhet i ditt tecken som handlar om att du inte riktigt orkar engagera dig så mycket som du egentligen skulle vilja. Du har så många järn i elden att mycket blir bara halvdant, Under kvällen får du möjlighet att umgås med en nära vän.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons