Fredag 20/11

20 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bli kanske inte som du tänkt dig men den bli ändå bra. Du har fullt upp på jobbet och timmarna flyger iväg. På kvällen möter du en person som kommer med skvaller som har med ditt förflutna att göra.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att fördela arbetet jämt över dagen så att slipper stressa ihjäl dig mot slutet av dagen. En kollega är borta eller sjuk så det gör din del av jobbet större. Under kvällen är det hemmamys och god mat som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att till dig av kritik idag eftersom det sårar din stolthet. Under dagen är det bra om du försöker ta in vad en kollega säger utan att ta det personligt. På eftermiddagen får du en glad överraskning. Kvällen handlar om att våga vara avvikande.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du nått din gräns idag när en kollega för andra gången trampar dig på tårna. Han eller hon är inte särskilt finkänslig och har ingen förståelse för att du är ledsen. Kvällen handlar om att våga ta mod till sig och säga ifrån.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir bra även om den är lite stressig. Just nu har du begränsat tålamod med stress och det gör att du ofta blir arg när du känner dig pressad. Kvällen bli mysig och familjär. Du umgås med din partner eller med dina närmaste vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen tar du tag i projekt som har med hemmet att göra. Du känner att du vill ha det fint nu när du är inomhus så mycket. Du är praktiskt lagd och kvällen kan bli riktigt pysslig. Ett samtal med en nära vän får dig att se lite annorlunda på vardagen.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd för att du gått över gränsen för det acceptabla idag när du får ett utbrott på en kollega. Den här personen är expert på att reta upp dig och idag har han verkligen träffat alla dina ömma punkter på en gång. Som tur är bli kvällen riktigt trevlig och du glömmer bort grälet på dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen bör du jobba ensam. Du presterar bättre om du slipper ta hänsyn till en grupp människor. Kvällen bjuder på en överraskning i form av nyheter och eller oväntat besök. Det blir en rolig och lite annorlunda kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar en hel del just nu och det är bra. Ofta är du väldigt impulsiv och dina beslut är inte alltid så genomtänkta. Under dagen får du möjlighet att påverka din arbetssituation lite mer och det är bra. Kvällen handlar om att ha roligt och att slappna av.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu dras du åt två olika håll och du har svårt att bestämma dig för vilken riktning du ska välja. Dagen blir bra och kvällen överraskande romantisk. Du vågar visa dina känslor lite mer öppet och det lönar sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en familjemedlem som inte vill göra som du vill. Det handlar till stor del om att du och den här personen ser på vardagen på olika sätt. Du är mer målinriktad än din unga släkting. Kvällen blir mysig men tidig eftersom du är trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du är ut på lite hal is när du tar upp ett känsligt ämne med en vän eller familjemedlem idag. Även om du vet att du provocerar med att lyfta det här ämnet så är du tvungen eftersom det blir bara värre om du tiger ihjäl problemet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons