Lördag 21/11

21 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bli skön och lugn. Du slappnar av ordentligt och det är bra eftersom du behöver få vill ut. Dagen bjuder kanske inte på några stora äventyr, men den bli mysig och skön. Du har ett bra samtal med en familjemedlem som reder ut en hel del av era problem.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inne i en period då du lägger mycket energi på att andra ska ha det bra. Du glömmer bort dina egna behov och så är fallet även idag. Under kvällen får du chansen att skämma bort dig själv lite. Ta den och unna dig något riktigt syndigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra även om den går väldigt fort. Du har många järn i elden som vanligt och det gäller att du hinner med allt du ska innan kvällen eftersom du är uppbokat på annat då. Under kvällen kan det hända att en bekant plötsligt blir lite flirtig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till en vän som behöver din hjälp trots att du egentligen inte alls har lust. Det är inte så ofta som han/hon ber om något och det bidrar till ditt dåliga samvete. Kvällen i övrigt blir rolig, men alldeles för sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du testar dina gränser idag och det är bra. Ofta håller du dig i din bekvämlighetszon, men idag har du bestämt dig för att bli något av en risktagare. Under kvällen träffar du vänner som du inte sett på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir äventyrlig, på gränsen till farlig. Du tar en risk som du kanske borde låta bli, men Mars är drivande i ditt horoskop just nu så du har svårt att säga nej till en utmaning. Kvällen handlar om att vara tillsammans med vänner och ha kul.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och lagom aktiv lördag. Du har en hel del olika projekt på gång och du driver dem både på vardagar och på helger. På kvällen verkar du vara bortbjuden på middag eller fest. Du är självklart kvällens mittpunkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen handlar om känslor och som vanligt när det rör en Skorpion är det starka känslor. Du vill och vill inte på samma gång vilket trasslar till situationen. Om du lyssnade mer på ditt hjärta och mindre på vad andra tycker och tänker så blir det nog bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utmanar dig själv att prestera bättre i olika sammanhang. Idag handlar det om idrott eller motion. Du vill visa att du är inne i en formtopp. Eftermiddagen ägnar du åt att göra av med alldeles för mycket pengar i vanlig ordning.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera på rätt saker. Du vill prestera och du tänker visa omvärlden att du är en vinnare på mer än ett sätt. Under eftermiddagen och kvällen finns det vänner som mer än gärna vill träffa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att få ihop schemat just nu. Det är så mycket som händer omkring dig och en hel del av projekten förväntas du delta i. Här gäller det att lära sig att prioritera och att säga nej. Under kvällen träffar du gärna vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bortbjuden den här dagen men frågan är om du verkligen orkar med det. Egentligen vill du bara vara för dig själv och ta det lugnt, men ditt sociala liv kräver att du är tillgänglig och trevlig. Kvällen handlar om att lyssna på en vän som har problem.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons