Måndag 23/11

23 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att inte fly tråkiga uppgifter utan att ta tag i dem så fort som möjligt. Du har en tendens att undvika allt som du ogillar och den tendensen är starkare just nu på grund av en påverkan i ditt horoskop.

Oxen 20/4-20/5

Du märker att något är galet med en kollega, men du vet inte riktigt hur du ska nå fram till honom/henne med din empati. Här gäller det egentligen bara att tålamod och att inte försöka stressa personen i fråga. Han/hon kommer till dig när han/hon är redo.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du iakttar en kollega för att se om han sköter sina uppgifter. Du har under en längre tid misstänkt att han maskar och det gör att ni andra får mer att göra. Du ogillar den här typen av beteende och har inga skrupler när det gäller att sätta stopp för det.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen har du fokus på två saker. Det ena är en intressant uppgift som du äntligen får sätta igång med och det andra är något som är på gång i ditt privatliv. Dagen blir bra så när på ett par mindre problem som du måste beta av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du flyter omkring lite väl mycket just nu och det väcker irritation hos vissa kollegor som måste slita rätt så hårt för att hinna med just nu. Under den här måndagen stöter du på en person som du finner väldigt attraktiv och det gör dig lite oroad.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa vad du går för idag. Du har möjlighet att knipa ett ganska omfattande projekt om du bara visar att du är rätt man/kvinna för jobbet. Även privat blir det här en bra dag. Det finns en positiv energi som genomsyrar hela dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du har riktigt roligt idag både på jobbet och privat. Du kanske inte är så effektiv som du skulle kunna vara, men du har en härlig humor och du får människor att skratta. Kvällen handlar om att våga ifrågasätta saker som du ogillar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undviker att stressa idag och det är bra. Om du stressar är risken stor at du gör fel och då får du ändå bara börja om från början. Under dagen möter du flera personer som irriterar dig med sitt pompösa sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lekfull måndag där fokus ligger på kollegorna snarare än på att jobba hårt. Alla behöver sådana här mellandagar för att orka med att stressa när det behövs. Njut av lugnet före stormen och unna dig något som du längtat efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utmanar idag och det kan både vara positivt och negativt. Det finns en vilja att få synas och märkas hos dig just nu och du visar på alla vis att du är en person att räkna med. Kvällen blir mysig med mycket prat och många analyser.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du rätt så driven både när det gäller projekt i privatliv och på jobbet. Du har vissa mål som du vill uppnå och du ser till att beta av dem ett i taget. Under måndagen kan du bli lite senare hem än vanligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gäller det att komma överrens med en person som du inte har träffat på länge. Plocka fram dina diplomatiska talanger och bit ihop om du blir irriterad. Du har inget att vinna på att vara sur idag. Kvällen passar bra för motion ochträning.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons