Tisdag 24/11

24 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig inledning på tisdagen. Av någon anledning verkar du vara sen till ett viktigt möte. Det kan handla om trafiken eller att du helt enkelt ha försovit dig. Här gäller det att ha en väldigt bra förklaring till hands.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intensiv och det kan hända att du får jobba över lite. Det finns ett antal projekt som du måste hinna med och här gäller det att vara fokuserad och att inte missa några detaljer. På kvällen väljer du gärna att ta det lugnt och bara vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig till lite variation just nu eftersom du tyckeratt det gått för mycket slentrian i din vardag. Det är bra att försöker förändra istället för att bara gnälla över din situation. En kollega kan upplevas som lite flirtig idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du saknar väldigt mycket när du inte träffar honom/henne. Det kanske är på tiden att du inser att den här personen betyder mer för dig än du vill erkänna.  Våga visa dina känslor så kan hans/hennes respons förvåna dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett busigt humör idag och du driver gärna med dina kollegor. De flesta uppskattar dina upptåg, men tänk på att alla kanske inte delar din humor och att du omedvetet lyckas kliva vissa personer på tårna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv tisdag där fokus ligger på siffror och på ekonomi. Det finn en del räkningar som bör betalas och det gäller att du inte halkar efter oavsett om det är små eller större skulder. På kvällen vill du gärna träffa vänner.

 Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen har du fullt upp med att bevisa för dig själv att du kan lyckas inom vissa områden. Du är väldigt driven just nu tack vare Mars påverkan så utnyttja de här fördelarna på rätt sätt. Kvällen handlar om en släkting och hans problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna visa vad du går för idag. Var inte rädd för att sticka ut, det är om du märks som du kan vinna fördelar. Smälter du in bland alla andra så kommer du sannolikt inte att uppnå dina drömmar. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/11

D u är irriterad på en vän som inte lyssnar på dig. Du vet att du har mererfarenhet än henne inom ett visst område och ändå väljer hon att ignorera dina råd och tips. Försök att förstå din vän, hon vill bara göra sina egna erfarenheter och därför försöker hon på egen hand.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag upptäcker du tre saker om dig själv. Ett att du inte alls är så intresserad av en person som du trodde att du var. Två att du har väckt uppmärksamhet hos personer som inte borde veta om att du finns och Tre att faktiskt gillar att synas och märkas.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du på strålande gott humör även när saker inte går så som du tänkt dig. Du har alldeles för mycket positiv energi i ditt horoskop för att låta en mottgång påverka dig negativt. Du vänder den här nackdelen till en fördel istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en rolig erfarenhet som får dig på gott humör. Det verkar handla om utbildning eller en kollega som tar sig tid att visa dig några extra smarta knep. Under dagen får du uppmärksamhet av någon som står dig väldigt nära.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons