Onsdag 25/11

25 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen lovar mycket och det kommer att bli en bra dag om du bara är lite impulsiv och vågar ta för dig. Under dagen får du goda råd av en kollega som vet hur du kan förbättra och förändra din arbetssituation.

Oxen 20/4-20/5

Det blir både en tuff och en rolig onsdag på samma gång. Det sker en hel del olika saker den här dagen så det gäller att du är på hugget. Under dagen får du mycket beröm av en chef som uppskattar din insats den.

Tvillingarna 21/5-20/

Du undrar en hel del om vad en kollega tycker om dig. Han är ganska svår att läsa och det gör dig osäker. Den enklaste vore om du helt enkelt frågade, men du tycker det är lite pinsamt så du väljer att försöka luska dig fram till hans åsikt på annat sätt istället.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det pengar och ekonomi som styr de flesta besluten. Oavsett om du arbetar med siffror eller bara måste ta hänsyn till andra personer åsikter om hur ekonomin bör styras så blir du involverad på ett eller annat sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får en rolig och varierande onsdag där fokus ligger på kreativitet. Det är inte så ofta du har chansen att bara låta dina idéer flöda utan att det finns några begränsningar. Under dagen träffar flera personer som tänker så som du gör

Jungfru 23/8-22/9

Du är ett hot mot en kollega idag eftersom ni båda två fiskar efter samma uppdrag. Det här kan leda till en konflikt mellan er och det är egentligen ganska onödigt. Ni har båda mer behållning av att förbli vänner än att bli fiender.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen får du en fråga som tål att tänka på. Det här är mer än en ytlig fråga, det är något som berör dig på djupet och som du inte bör ta lätt på. Tänk igenom vad det är som betyder mycket för dig och hur du ska kunna införliva det i din vardag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du går lite över gränsen idag men du kan inte låta bli. Det finns en person som provocerar dig på ett bra sätt. Den här personen ingår inte i din vanliga bekantskapskrets, men du vill gärna lära känna honom/henne lite mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och varierande. Du testar på lite olika uppdrag som ligger utanför det du brukar göra och du finner den här typen av utmaningar stimulerande. Kvällen handlar om att lyssna och kunna ta åt dig av den kritik du får.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir både spännande och lite annorlunda. Något sker som bryter de vanliga rutinerna och plötsligt får du en chans att umgås med kollegor som du normalt inte ser så ofta. På kvällen är det träning av något slag som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fokuserar på att få många tråkiga saker avklarade den här dagen. Får du bara vara ifred så är du väldigt effektiv. Under dagen deltar du i ett evenemang som har med en organisation eller något liknande att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en risk att du gör av med för mycket pengar på impulsköp. Nu när julen börjar närma sig så blir du lite väl köpglad. Du glömmer bort att du redan handlat till vissa personer och därför dubbelköper du presenter särskilt, till yngre släktingar.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons