Torsdag 26/11

26 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder på en försmak av julen. Det blir en mysig dag där fokus ligger på gemenskap snarare än på hårt arbete. Under eftermiddagen eller kvällen får du goda nyheter av en kollega och vän.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv men mysig. Du umgås med en person som verkligen kan få dig att le även om du känner dig lite nere. Under dagen bjuds du in att delta i en aktivitet som har med framtiden att göra. Tacka ja även om du känner att du egentligen inte har tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig i dina uttalanden, särskilt när det gäller din åsikt om en chef. Det här är klokt eftersom risken är stor att du råkar in i en konflikt där du blir den lidande parten. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Månen påverkar dig kraftigt just nu och det märks inte minst på dina känslor. Det finns passion och värme i ditt tecken. Som singel längtar du efter att träffa någon samtidigt som du är rädd för att bli sårad. Våga öppna upp ditt hjärta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte den som undviker en bra fajt. Du blir snarare lite upplivad av en konflikt så länge det inte blir allt för personligt. Under dagen kan du provocera en kollega bara för att få nöjet att smågnabbas med honom/henne.

Jungfru 23/8-22/9

Du är upprörd över ett rykte som du hört. Egentligen borde du forska lite närmare för att se hur mycket som är sant och hur mycket som är lögn, men just nu har du svårt att fokusera eftersom du är så arg. Här gäller det att försöka tänka objektivt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en glädje och en härlig energi i ditt horoskop idag. Ta till vara på den och gör något positivt av den. Under dagen väntar en hel del tråkiga småuppdrag. Se till att använda fantasin så dagen blir rolig ändå.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket starka känslor i ditt horoskop just nu. Precis som Kräftan berörs du av Månen och det styr din passion. Du känner en omedelbar attraktion till någon som du möter idag och frågan är hur du ska hantera situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och lagom produktiv torsdag. För dig är det viktigt att hinna med så mycket som möjligt innan helgen samtidigt som du inte orkar stressa. Din fysiska hälsa är inte riktigt på topp just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen kan bli omtumlande. Du är inne i en period där det händer mycket som du inte kan råda över. Släpp kontrollbehovet och flyt med så kommer du att uppleva en hel del spännande saker. Här gäller det att våga lita på att andra vet vad dom gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att vara bestämd mot en yngre person som tar sig vissa friheter. Tänk på att du är senior både när det gäller ålder och när det gäller kunskap. Här är det du som bestämmer och det är bara att sätta ned foten.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen bjuder på en del hårt arbete men också på massor av kreativa lösningar och roliga uppdrag. Du umgås med en kollega som du inte brukar jobba med och du upptäcker att ni har en hel del gemensamt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons