Fredag 27/11

27 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir varierande särskilt för tidigt födda Vädurar. Här har du chansen att påverka mer än vanligt så försitt inte den här möjligheten. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du myser gärna med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig fredag, men du klarar av den galant om du bara behåller fokus. Låt inte en släkting eller kollega irritera dig idag. Han hon har en förmåga att påpeka det uppenbara och det går dig på nerverna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här fredagen får du chansen att träffa flera personer som du inte sett på länge . Det blir ett kärt återseende och en ganska sen kväll. Det gäller att du är utvilad om du ska orka med at festa in på småtimmarna.

Kräftan 21/6-22/7

Ur ditt perspektiv har du inte gjort något fel, men ur din kollegas perspektiv har du gjort alla fel som du kan göra. Här är det bra om ni diskuterar respektive utgångspunkt. Det är bara genom kommunikation som ni kan bli sams igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lång fredag där fokus ligger på detaljer snarare än på den stora helheten. Du är ganska okoncentrerad just nu vilket gör att du inte jobbar så fort som du brukar och det i sin tur bidrar till att du halkar efter. Det finns en risk för övertid idag.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du gärna ifrågasätta en kollegas sätt att arbeta, men det är viktigt att du gör det på ett bra och objektivt sätt. Det finns en risk att du blir lite för subjektiv i din bedömning och då är det svårt för din kollega att ta åt sig av din kritik.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar så mycket mer än du brukar just nu. Det beror på en positiv påverkan från Mars. Ta för dig av de möjligheter som du blir erbjuden och strunta i vad alla andra tycker och tänker. Kvällen ser ut att bli ganska stressig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen är du extra modig, särskilt när det kommer till saker som rör en flirt eller en passion. Det finns en målmedvetenhet i ditt tecken just nu som många finner väldigt attraktivt. När du vet vem du vill ha ger du inte upp i första taget.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig fredag där du roar dig med mycket med att skoja med dina medarbetare. De flesta uppskattar den här sidan av dig, men några kollegor har svårt för din typ av humor. Här gäller det att hitta en balansgång.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fantastisk fredag där du överraskas av en person som du inte känner så väl. Det är sällan som du blir tagen på sängen, men det här är inget du kunnat gissa dig till. Njut av magin i att ryckas med i något som du inte har kontroll över.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får massor att göra den här fredagen så det är bra om du inte bokar in för många aktiviteter på kvällen. Fokusera dig på jobbet istället så kan du ta helg när du är klar. Då slipper du dåligt samvete över saker du inte hunnit med.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att våga ta för sig av det sociala livet. Var inte rädd för att du gör av med för mycket pengar. Det är så sällan som du önskar dig något speciellt. Kvällen kan bjuda på romantik, särskilt med en intressant Skorpion.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons