Lördag 28/11

28 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här lördagen har du mer tur än vanligt och det gör att du kan satsa på lite risktagande eller prova på att köpa en lott. Under dagen får du många nya intryck och du lär dig en hel del. Det blir en givande dag.

Oxen 20/4-20/5

Du umgås med människor som du normalt sett inte brukar vara med, men omständigheterna tvingar ihop er och du märker att du faktiskt har ganska trevligt. Just nu är Venus stark i ditt tecken och det gör dig social och öppen för nya bekantskaper.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och lite annorlunda lördag där det verkar finnas en tävling eller ett tävlingsmoment. Vanligtvis har du inga problem med att förlora, men idag handlar det om prestige så du tänker inte ge upp i första taget.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen får du flera fina komplimanger som du bör suga åt dig av. Det finns särskilt en person som du mer än gärna skulle vilja träffa, men av någon anledning så blir det inte riktigt så som du önskar. Ni får ha telefonkontakt istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen tar du flera bra initiativ och det underlättar för dina vänner. Du är ovanligt driven och målinriktad just nu oavsett om det gäller att planera en mysig middag med dina vänner eller fixa med ett gigantsikt projekt på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är medveten om din brister så därför väljer du att inte kritisera en vän för hennes beteende även om hon gjort fel. Du vet så väl att du själv skulle kunna göra samma sak som din vän så därför är du förstående. Kvällen handlar om vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du hinna med en mängd olika projekt och det går ganska bra även om du egentligen skulle vilja hinna med mera. Under dagen passar du på att förbereda en del saker inför kommande vecka.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en härlig lördag att se fram emot även om det saknas något eller någon. Det blir många skratt, mycket värme och lite flirtande. Som singel lever du livets glada dagar just nu, även om det verkar finnas en person som du tycker lite extra mycket om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en mysig dag som mycket väl kan innehålla elemant som korvstoppning och lussekattsbak.  Tonvikten ligger på hemmet och på familjen. Du umgås med dina nära och kära. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag där du får kämpa för dina drömmar. Du har allt att vinna men då gäller det att behålla fokus och att inte ge upp även om du hamnar i underläge. När det gäller kärleken kan du bli överraskad under dagen eller kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du motarbetar dig själv idag och det är rätt så onödigt. Försök att vara mer fokuserad på det som är viktigt i livet och bekymra dig mindre om saker som du ändå inte kan påverka. På kvällen är det god mat och trevligt umgänge som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bekymrad över att du inte kan vara helt öppen med dina känslor. Som Fisk vill du alltid visa hur du mår oavsett om det är toppen eller dåligt. Idag bör du dock hålla låg profil eftersom dina känslor kan skada andra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons