Måndag 30/11

30 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska underlig måndag där allt känns upp och ned. Du ligger hela tiden två steg efter, men eftersom du är så effektiv så kommer du att komma en bra bit ikapp den här dagen. En anklagelse får dig på dåligt humör, men en fin komplimang fungerar som mottvikt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att förlåta och gå vidare. Så länge ingen ältar gamla förseelser så kan du koppla av och fokusera dig på ditt. Det värsta är när någon försöker att provocera dig, Mars gör att ditt humör exploderar när någon går på för hårt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet hur du ska lägga fram ett önskemål för att det ska bli verklighet. Idag får du en bra idé och du vill genomföra den så fort som möjligt trots att det är stressigt överallt. Under kvällen möter du en vän som får dig att må bra.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik måndag där ett vinstintresse är i fokus. Du får en hel del uppgifter på ditt bord som du normalt sett inte brukar ha och det kan ta tid att genomför dem. Kvällen handlar om en släkting som har problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker alltid att du har rätt och du ser inte saker ur någons annans perspektiv. Det gör att du faktiskt får problem idag när du stöter på en person som tycker att samarbete och solidaritet är A och O i jobbet. Här gäller det att svälja stoltheten och att lära sig kompromissa.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en massa funderingar både som gäller framtiden och som gäller här och nu. En del rör jobbet men det största fokus ligger på det privata planet. Du vill ha till en förändring, men du har svårt att bestämma dig för vilken typ av förändring du vill få till.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är det bra om du försöker att inte blir arg på en kollega, hur retfull och dryg han än är. Det enda den här personen vill få fram är att du får ett utbrott sp därför provocerar ha dig ständigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en kreativ och rolig måndag där du fokuserar en hel del på att få många saker gjorda på kort tid. Under dagen får du flera fina komplimanger av en kollega som uppskattar det du gör. Du känner dig på toppenhumör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte ledsen för att du måste skiljas från en vän. Ibland behöver man släppa taget om det gamla och bejaka det nya i livet. I det här fallet måste du låta din vän få den frihet som han/hon behöver för att pröva sina vingar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen blir rolig och lite annorlunda. Du pratar mycket med en person som du inte känner så väl och du upptäcker att ni har en del gemensamt. Under dagen får du möjlighet att pröva på något som egentligen ligger utanför dina vanliga uppgifter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill, men du har svårt att förmedla dina visioner till dina kollegor. Mycket handlar om att du inte tänker på samma sätt som många andra och därför kan det vara svårt för dina arbetskamrater att hänga med i dina tankegångar.

Fiskarna 19/2-20/3

Ha tålamod idag så kommer du att komma långt. Genom att vara effektiv lyckas du undvika övertidsarbete och på så sätt så blir det enklare både för dig och för din familj. Kvällen handlar om kärlek och om närhet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons