Tisdag 1/12

02 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du hedrar ett löfte som du har gett och det gör en kollega väldigt glad eftersom han/hon trott att du glömt bort vad du lovat. Det blir en bra dag där du lyckas hitta en bra balans mellan hårt arbete och trevliga pauser.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska stressig på ett positivt sätt. Du har mycket att göra samtidigt som du tycker det är roligt med alla järn som du har i elden. Det enda du saknar är resurser att genomföra allt som du vill få gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en kreativ måndag där fokus ligger på att hinna med flera olika saker utan att stressa. Du har många bollar i luften och då är risken stor att du gör ett misstag. Bli inte arg på dig själv om det går snett, gör bara om och gör rätt istället.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är man väldigt klumpig och idag så har du en sådan dag där du tappar allt och glömmer allt. Idag är det bra om du kan hålla dig till rutinarbete och undvika projekt som kräver hög fokus och ett delikat handlag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att koncentrera dig på jobbet. Något i ditt privatliv gnager dig och dina tankar irrar ständigt iväg. Kanske är det bättre om du ventilerar din oro med en kollega som står dig nära. Du kan behöva få lite perspektiv på saker och ting.

Jungfru 23/8-22/9

Du är både underhållande och extra charmig just nu. Det finns en glädje och ett bus i ditt horoskop som hjälper dig även när det går trögt. Venus har en stark position och det skänker dig inte bara karisma utan det finns även en skön harmoni i din vardag just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du har fått nog och nu ska du säga ifrån annars kommer det bara bli värst för dig själv. Under dagen är det bra om du utvärderar ett uppdrag som du får. Du behöver en plan för hur du ska genomföra den här uppgiften på ett så effektivt sätt som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte orolig för att göra fel. Alla gör vi misstag, det viktiga just nu är du vågar och att du försöker. Du har tid på dig att få saker att fungera så utnyttja den här möjligheten att göra fel utan konsekvenser. På kvällen verkar du vara bjuden på middag eller fest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte rädd för att säga nej till en vän även om hon blir ledsen. Du kan tycka om henne hur mycket som helst, men det är alltid bra att sätta gränser så att du inte blir utnyttjad. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir lite äventyrlig. Du får pröva dina gränser på flera sätt, både genom att umgås med personer som du inte känner så väl och genom att övervinna din blyghet inför en person som berör dig mer än du vill erkänna för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har roligt idag och många av de uppgifter som du tar dig an kräver både intelligens och kreativitet. Under dagen blir du senare än du tänkt dig till ett möte och det kan bli besvärligt. Här gäller det att ha en väldigt bra ursäkt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något sprudlande över ditt horoskop just nu. Du är på gott humör och ingen kan ta det ifrån dig. Hur mycket du än vill så kommer du inte kunna övertala en kollega att tänka mer positivt. Låt honom vara ifred och låt inte hans dåliga humör dra ned dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons