Onsdag 2/12

02 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och omväxlande onsdag så då är det bra om du är utvilad så du kan njuta av det till fullo. Under eftermiddagen finns det en risk att du gör av med pengar på helt fel saker. Du har svårt att motstå impulsköp.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen är du fast besluten att hinna med så mycket som möjligt utan att stressa. Det blir en bra dag där fokus ligger på produktivitet och till viss del att göra av med pengar. Under kvällen finns det en chans till lite glöggmingel eller något liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar in i det sista när det gäller att fatta ett beslut på jobbet. Normalt är du inte alls så här velig, men det här är något som kan komma att beröra din framtid under lång tid och då vill du veta att du valt rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu tar du ett steg i taget utan att försöka stressa eftersom du vet att stress  oftast leder till ett sämre resultat än om du tar det lite lugnare. På jobbet är en viss kollega ganska nyckfull, men försök att läsa av henne så kan du parera de värsta känslostormarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du går för långt ibland och då är det bra att be om ursäkt. Idag är ett typsikt exempel på när du korsar gränsen för vad som är helt okej och vad som kan vara lite provocerande. En kollega har ett ganska häftigt humör idag så håll dig undan.

Jungfru 23/8-22/9

Du har haft en hel del att tänka på den senaste tiden, men nu verkar problem efter problem nysta upp sig och du kan slappna av. Under dagen möter du en eller flera personer som inspirerar dig i ditt dagliga arbete. Det blir en roligt och kreativt möte där du lär dig nya saker.

Vågen 23/9-22/10

Var inte arg på budbäraren om du får dåliga nyheter idag, bli arg på den som faktiskt skickade budet istället. Ibland ar du väldigt impulsiv och då reagerar du starkt även om det inte är mot rätt person. Idag gäller det att behålla lugnet.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att behålla fokus även när många personer drar i dig och frågar om råd. Visst är det roligt att vara eftersökt, men ibland behöver du lite lugn och ro för att kunna göra det du ska göra på dagarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en omtumlande onsdag där du slungas från en typ av uppgifter till en annan utan att få chansen att hämta andan. Det finns en risk att du blir slarvig när tempot bli för högt och det kommer bara drabba dig själv till slut.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir lekfull, kreativ och nydanande. Du får en fin komplimang som du lever på länge eftersom den kommer från en person som du beundrar väldigt mycket. Kvällen handlar om motion och om att träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet hur du ska lägga upp arbetet för att det ska bli så effektivt som möjligt, men just nu gör du precis tvär emot det du planerat. Det finns något avigt den här dagen som ställer till det för dig. Försök att minimera det arbete som måste levereras idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa upp alla talanger på en gång, men glöm inte bort att vissa personer kan uppleva det som skryt. Oavsett vad kollegor eller bekanta säger så ska du njuta av att vara så duktig. Det är ofta avundsjuka som gör att andra blir missnöjda så strunta i elakt skvaller och förtal.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons