Torsdag 3/12

03 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har fått flera fina chanser att utveckla dig den senaste tiden, men den bästa möjligheten ges du idag. Här gäller det att våga vara unik och att inte satsa på säkerhet. För Väduren är det oftast inga problem att vara banbrytande, han eller hon tycker om att tänja på reglerna.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir vad du gör den till. Genom att var flexibel och glad kan du övervinna de flesta hinder. Se upp så du inte blir bitter när du blir orättvist behandlad. Här måste du ta till logiskt resonemang eftersom det kan hjälpa dig att styrka din ståndpunkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är bra om du tar små steg framåt idag. Det finns en risk att du gör saker baklänges och då går det åt skogen. Om du bara fokuserar på en sak i taget och gör klart den innan du påbörjar något nytt så är det mindre risk att du misslyckas.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du är väldigt trött. Du har svårt att fokusera dig och du känner hela tiden av att du inte får tillräckligt med ljus. Precis som Lejonet är du extra känslig under den här mörka perioden. Försök att sova mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du hela tiden provocerar en kollega, men du kan inte låta bli eftersom det är så roligt när han/hon blir upprörd. Dagen handlar om att sammanställa fakta utan att döma, något som du är usel på. Du vill gärna ha en åsikt om allt.

Jungfru 23/8-22/9

Du genomgår något av en metamorfos den här torsdagen. Från att ha varit positiv och glad blir ut inåtvänd och nyckfull i humöret. Det är en övergående influens i ditt tecken, men det kan orsaka en del gräl de närmaste dagarna, så förvarna din familj.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt arg på en kollega som inte gör sitt jobb. Han eller hon är duktig på att smita undan all form av ansvar och det irriterar dig. Under dagen får du chansen att visa upp dina ekonomiska talanger.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att du gör av med mer pengar än du egentligen har råd med. Det märks inte minst på din budget som är överskriden många gånger. För att få den här julen att hålla rent ekonomiskt måste du göra upp en hållbar plan som du följer till punkt och pricka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får flera möjligheter att prata med en bekant som verkar må dåligt men risken är du undviker personen hellre än att du dras in i hans/hennes svårigheter. Just nu tycker du att det är jobbigt at hantera andra personers problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som du inte ser så ofta som du skulle vilja. Mycket handlar om att ni inte jobbar tillsammans längre och då finns det inte lika mycket tid för spontana möten. Du vet att du skulle kunna anstränga dig mer, men just nu orkar du inte vara den som hela tiden hör av dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en varierande torsdag där fokus ligger på välbefinnande och hälsa. Du äter sunt, du ser till att smygträna lite på jobbet antingen genom att gå i trapporna eller ta en promenad på lunchen. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en uppgivenhet i ditt horoskop just nu. Lite verkar det som om du inte riktigt vill eller kan anstränga dig för att behålla kontakten med en vän. Det är så mycket som pågår i ditt liv för övrigt. Under torsdagen upptäcker du en nära vän/släktings innersta hemligheter.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons