Lördag 5/12

05 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du möjligheten att riktigt mysa med familjen. Det blir en härlig dag även om vädret gör det svårare med utomhusaktiviteter. Det blir hemmamys, glögg och massor av skvaller. Under kvällen uppfyller en vän ett löfte som han eller hon har gett dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har fått en del att göra den här lördagen, men om du bara behålla fokus kan du klara av alla tråkiga plikter relativt smidigt och sedan är dagen din att göra vad du vill med. Kvällen bjuder på massor av god mat och trevligt sällskap även om det blir lite senare än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

En lördag som passar bäst för lite stillsammare aktiviteter. Även om du är på gott humör så är du inte riktigt i toppform och det gör att du inte orkar lika mycket som vanligt. Kvällen kan bjuda på ett oväntat möte.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar över hur du ska kunna berätta för en vän om ett beslut som du tagit i veckan. Du vet att det här kommer att påverka er vänskap, samtidigt är det ett beslut som du inte ångrar. Kvällen handlar om att vara tillsammans med en äldre släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en stor risk att du gör av med alldeles för mycket pengar idag. Det finns en impulsivitet i ditt tecken som gör att du har svårt att motstå ett bra fynd. Samtidigt finns det massor av omtänksamhet hos dig just nu och det gör att du gärna spenderar mycket pengar på julklappar.

Jungfru 23/8-22/9

Du bör inte vara allt för driven för då kan du bli skrämmande och det får motsatt effekt mot vad du vill uppnå. Under dagen möter du en person som hjälper dig att sortera ut fakta från hörsägen.  Det underlättar när du ska döma trovärdigheten i en historia som du får höra.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen bjuder på riktigt julmys. Oavsett om du besöker en marknad, bakar pepparkakor hemma eller bara tar det lugn och vilar framför tv med en kopp varm choklad och skinkmacka så blir det här en oförglömlig lördag.

Skorpionen 23/10-21-11

Din envishet hjälper dig att nå dina mål den här lördagen. Oavsett om du jobbar, pluggar eller bara ägnar dig åt en hobby så har du en vision om vad du vill uppnå och du ger dig inte innan du får som du vill. Kvällen bjuder på många skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att bestämma dig för vad det är du vill göra. Du har fått flera val den här lördagen och det gör dig ambivalent. Det mest korrekta vore att gå på den fest eller middag som du först tackade ja till, men det är också det tråkigaste alternativet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en händelserik lördag så det gäller att du är utvilad. Du blir överraskad när det gäller både kärlek och vänskap den här dagen. För dig är det bara att njuta av en oförglömlig dag och en ovanligt rolig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen ägnar du dig åt en del mindre projekt. Det blir en rolig dag och en lyckad kväll. Du träffar människor som du normal inte brukar umgås med, men du inser att det är trevliga människor med intressanta åsikter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undviker vissa ämnen bara för att slippa hamna i bråk idag. Du vet att du gjort något oetiskt och nu har du lite dåligt samvete. Tyvärr är risken stor att du, trots dina försiktighetsåtgärder, får ta konsekvenserna av ditt agerande.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons