Söndag 6/12

06 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under inledningen av söndagen är du ovanligt trött. Du inser att du är tvungen att gå upp alldeles för tidigt och det irriterar dig. Under dagen får du flera indikationer på att något är fel med en vän men du vet inte hur du ska närma dig problemet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång och jobbig dag där fokus ligger på att hjälpa andra snarare än att ta hand om dig själv. Du är social och trevlig trots att du egentligen inte orkar. Kvällen bjuder på välförtjänt vila och en hel del hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du intresserar dig inte så mycket för din omgivning utan du fokuserar mer på dig själv och dina egna behov. Det kan låta lite egoistiskt, men det är en överlevans strategi just nu. Du har helt enkelt inte energi nog att fokusera på andra människor.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för självsäker idag för då är risken stor att du begår ett ohjälpligt misstag. Den andra saken du bör se upp med den här söndagen är att du inte kör över en vän eller släkting. Du behöver hans/hennes stöd i en viktig fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att vara försiktig med dina uttalanden och hålla dig lite i bakgrunden. Om du håller dig till de två reglerna så kan det bli en fantastisk och spännande dag. Om du öppna munnen i fel sammanhang kan det tyvärr leda till en hel del misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har så mycket att kämpa för så ge inte upp bara för ett litet bakslag. Tänk på att det är ganska vanligt att man tar två steg framåt och ett bakåt när man är på väg mot ett mål. Så länge du vet vart din fokus ligger så kommer du att lyckas.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen ägnar du dig gärna åt en hobby. Du känner ett behov av att få göra något bara för dig utan att ta hänsyn till vad alla andra tycker och tänker. Undvik att göra av med pengar idag. Du har inte råd med för mycket utgifter just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har fullt upp med fysiska aktiviteter under dagen och det gör dig behagligt trött på kvällen. Oroa dig inte för en vän som har dragit sig undan. Han/hon behöver bara tid för sig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du oroar dig lite väl mycket över saker som du ändå inte kan påverka. Inse att besluten inte ligger hos dig så lev här och nu istället. Söndagen blir lugn och harmonisk. En riktig vila upp dig dag. Du behöver den här pausen i vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen hinner du med flera aktiviteter och en hel del umgänge med yngre personer. Det blir en intensiv men rolig dag där fokus ligger på att lyfta fram andra och få dem att göra sitt bästa. På kvällen kan ett sms eller ett samtal få dig på ovanligt gott humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt tålamod är inte det bästa idag och därför kan du bli irriterad på en yngre släkting som inte tycks förstå innebörden av ordet nej. Kvällen handlar om att ta det lugnt och om att samla krafter inför kommande vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt försiktig med hur du säger saker just nu. En vän är känslig och hon tenderar att missförstå saker . Du måste vara väldigt tydlig och undvika att säga saker som kan uppfattas som kritik.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons