Måndag 14/12

07 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig start på måndagen. Någon säger något till dig som får dig att må riktigt bra resten av dagen. Just den här måndagen verkar fokus ligga på barn eller på djur. Kvällen ägnar du gärna åt att motionera.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv måndag där det gäller att behålla fokus på de små detaljerna. Det kan kännas lite rörigt, inte bara på jobbet utan även i ditt huvud så det är extra viktigt att du skriver ned dina tankar och idéer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna värna lite extra om en äldre släkting idag. Han eller hon känner sig ofta ensam och skulle må bra av att du hörde av dig. Det finns ett stråk av påverkan från Månen som göt dig mer empatisk och därför har du mer ork med gamla och ensamma.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på strålande gott humör på morgonen, men dåliga nyheter på jobbet kan få dig irriterad. Tänk på att du faktiskt vetat om eller anat dig till de här nyheterna så de borde inte dra ned ditt humör i den utsträckningen som de gör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen inleder du en charmoffensiv på en kollega. Du vet att du behöver hans eller hennes hjälp dag, men att personen ifråga kan vara rätt så tjurig om han eller hon inte tas på rätt sätt. Ingen kan motstå dig när du vill vara trevlig och förtjusande.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa dina känslor idag oavsett om de är positiva eller negativa. Den person som söker ditt råd är ut efter din ärliga åsikt och hon kommer inte att bli hjälpt om du undviker att säga vad du egentligen tycker.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig inledning på veckan. Julstämningen har tagit tag i dig och den där mysiga, inbonade känslan av frid tar du med dig till jobbet. Under dagen är det viktigt att du dubbelkollar en räkning eller något liknande så att du inte övertrasserar ditt konto.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ingår i en grupp som ska få till ett samarbete, men ni är ganska många starka personligheter så det kan uppstå slitningar. Här gäller det att lyssna och kompromissa. Om du driver din egen linje för hårt kommer det inte att gagna gruppen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir härlig och kreativ. Du unnar dig lite guldkant på tillvaron i form av gofika eller en mysig lunch. För dig är det viktigt att ta till vara på de små ögonblicken. Är du nykär är det här en romantisk dag fylld av värme och närhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite lustig måndag eftersom du påverkar så många personer omkring dig utan att veta om det. I din värld lunkar allt på som vanligt, men människor runt dig berörs av din närvaro och försöker att komma dig närmare. Den här måndagen tar en högst oväntad person kontakt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor av olika åsikter om det mesta just nu och det gör att du hela tiden hamnar i kläm eftersom det förväntas att du även genomför dina idéer inte bara presenterar dem. Kanske skulle du satsa på en lite lägre profil den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du är på rätt väg när du lyckas genomföra ett projekt som du kämpat med under väldigt lång tid. Äntligen har du hittat en metod som fungerar för dig. På kvällen träffar du gärna en vän betyder mycket för dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons