Tisdag 8/12

08 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att göra allt baklänges idag. Du säger fel saker och retar upp en kollega helt i onödan. Du är provocerande utan att veta om det och du råkar kliva en bekant på tårna. Mycket handlar om en snabbt övergående, men jobbig influens i ditt horoskop.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt intensiv och påtvingat social. Du bör försöka sova ordentligt den här veckan eftersom det är så mycket som händer. På jobbet förväntas du bolla med massor av projekt på en och samma gång vilket gör det rörigt. Kvällen handlar om att vara social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar dig själv på alla möjliga sätt just nu. Du tycker det är kul att testa lite nya infallsvinklar, medan dina kollegor gärna kör på i invanda spår. Under dagen möter du en person som inspirerar dig på ett högst oväntat sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Månen gör dig mjuk och blödig vilket leder till att du har svårt att säga nej när någon ber dig om hjälp. Under den här tisdagen får du problem med en kollega som utnyttjar din snällhet. Du måste lära dig att säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ska undvika att göra av med pengar idag och framförallt undvika att låna ut pengar till en vän eller kollega. Ditt horoskop varnar för problem som är relaterade till din ekonomi. I övrigt blir det en bra och produktiv dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar lite mer än vanligt och det gör att du framstår som ganska vild just nu. Vanligtvis tar du alltid det säkra framför det osäkra, men nu chansar du både i stort och i smått. Under kvällen finns det risk att du blir arg på en nära vän.

Vågen 23/9-22/10

Det verkar vara en del konflikter på din arbetsplats just nu och risken är stor att du hamnar mitt i en intrig som du egentligen inte har med att göra. Det finns kollegor som vill ha dig som stöd för sina åsikter. Du bör undvika att ta parti i alla frågor som du inte är insatt i.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen utnyttjar du all dina kontakter för att driva in en skuld. Det handlar om en gentjänst som skulle sitta fint just nu. Under kvällen bör du fokusera på din hälsa och på att få andra personer som du bryr dig om att må bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är i centrum hela den här tisdagen. Du gillar att människor flockas omkring dig och ber om ditt råd. För dig är det viktigt att synas, särskilt nu när du influeras så starkt av Solen. Under kvällen passar det bra att avsluta ett hobbyprojekt som pågått under hösten.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har fått en hel del olika allierade i olika grupperingar och det är bra. Genom att ha vänner som är utspridda kan du undvika irritation och slitage nu när alla är lite stressade. Om du märker att du inte fungerar med en person så byter du bara grupp för en tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en humor och en glädje i ditt tecken just nu. Du njuter av vardagen såväl som av att vara ledig. Det enda du är lite slarvig med är din egen hälsa. Det slinker ned lite för många godsaker och du hoppar ofta över  all form av träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en sak i taget och fokuserar på här och nu istället för på framtiden. Genom att undvika att fatta beslut för långt fram så skjuter du upp en del avgöranden som kan bli jobbiga. Tisdagen handlar mycket om att fokusera på detaljer.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons