Onsdag 9/12

09 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen fokuserar du på att må bra och ta hand om dig själv. På jobbet vägrar du att stressa oavsett hur mycket press dina chefer ställer på dig. Du har insett du blir inte mer effektiv för att du jagar upp dig.

Oxen 20/4-20/5

Du vågar säga ifrån idag även om du vet att det retar upp vissa människor. Det finns en självklar auktoritet som du får från Solen och den gör att även om vissa kollegor blir arga på dig så håller de tyst och gör som du säger.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att vara väldigt charmig när du själv vill. Tvillingarna besitter massor av humor och självdistans vilket gör dom lätta att tycka om. Nu förstärks de här positiva egenskaperna av en påverkan från Venus och det hjälper dig i alla möjliga sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna visa upp din bästa sida idag. Du har mycket att vinna på att vara social och utåtriktad. Det finns en högre chef som håller ögonen på dig och han uppskattar den här sidan av din personlighet lite extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar både om allvar och om lek och skoj. Det blir en blandad dag där du lägger fokus på de sociala bitarna snarare än på att jobba hårt. Tänk på att det här beteendet kan irritera kollegor som har mycket att göra och som upplever att du maskar lite för mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett lugn och en harmoni i ditt tecken idag. Något har hänt i ditt privatliv som ger dig ett ovanligt stort tålamod med stressade människor. Du lyckas skapa en oas av stillsamhet runt din person och det lugnet smittar av sig på dina kollegor på ett bra sätt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en hel del utmaningar och det gäller att ha ett högt tempo redan från morgonen. Under dagen kan du stöta på problem som är relaterade till ekonomi och pengar. Var väldigt noggrann med dina räkningar den här perioden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket stress i ditt horoskop den här onsdagen. Det handlar främst om en känsla av att inte räcka till. Du jobbar hårt för det du tror på, men hur mycket du än gör så finns det lika mycket kvar att ta tag i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu längtar du extra mycket efter en person som är lite utom räckhålla för dig. Du vet att du har bränt dina skepp med den personen samtidigt så kan du inte riktigt släppa taget. Det är en jobbig situation som kommer att ta tid att ta sig ur.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir ovanligt rolig. Du umgås mycket med en person som du inte sett på ett tag. Det blir ett trevligt återseende. Under eftermiddagen blir du överraskad. En vän ger dig ett högst oväntat men välkommet förslag om aktiviteter under delar av julen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte bli arg på en kollega. Han eller hon gör sitt bästa även om han eller hon inte lyckas leva upp till dina krav. Här gäller det att inte ha för mycket fördomar utan att försöka lyfta fram de bästa egenskaperna hos den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och massor av glädje. Det blir en ganska intensiv dag så det är bra om du är utsövd. Tänk på att inte slarva med maten eftersom hunger kan påverka både din inlärningsförmåga och ditt humör negativt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons