Fredag 11/12

11 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns tillfällen då det är bättre att tiga än att försöka sticka ut. Idag är en sådan dag då du gör bättre i att hålla mun. Under dagen får du gärna passa på att ta hand om en kollega eller vän lite extra. Han eller hon uppskattar din omtanke.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir alldeles för intensiv och du orkar nästan inte hänga med i det höga tempo som den här dagen kräver. Du känner att kroppen är matt och hjärnan är mosig. Det bästa är om du redan på morgonen skriver ned det som är prioritet så att du inte missar något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska galen fredag särskilt på kvällen. Du säger och gör saker som du aldrig brukar säga eller göra i vanliga fall. Vissa saker kanske du skäms en smula för, men det mesta som du gör är du stolt över.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker en möjlighet att utveckla ett nytt område inom ditt arbete. Dina chefer är tveksamma, men inte negativa. Här gäller det att använda sig av din verbala talang för att övertyga bossarna om att du har rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Underbart är kort och det märker du idag. Det som börjar som en strålande dag slutar i kaos, mycket beror på att du har missat en viktig detalj. Räkna med en del övertid så är du på den säkra sidan. Kvällen handlar om romantik.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar ta ut svängarna i ett socialt sammanhang idag och det är bra. Det är inte så ofta som du sticker ut på det här sättet, men just nu har du en positiv påverkan både från Venus och från Solen vilket gör dig oemotståndligt charmig.

Vågen 23/9-22/10

Ibland är det bra att våga testa nya saker och inte bara klamra sig fast vid det välkända. Som Våg fördrar du harmoni framför kaos och därför blir det lätt att du väljer invanda spår framför det okända. Idag är det dags att bryta ny mark.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir det du gör den till. Du har så mycket att vinna på att vara positiv och försöka att tänja gränserna. Sätter du dig på tvären kommer du bara att få problem.  En kollega är ovanligt flirtig idag och det gör dig förbryllad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen satsar du på säkra kort hela dagen. Du har så mycket i tankarna att rutinarbete är att föredra om du ska kunna leverera. Kvällen blir social. Kanske är du bjuden på en middag eller på ett glöggmingel efter jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig fredag även om du blir ganska trött. Dagen är intensiv och lite förvirrande. En kollega sänder ut dubbla signaler och du vet inte hur du ska tolka dem. Kvällen handlar om vänskap och att bygga upp tillit med till ny vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter en persons budskap eftersom det är så tvetydigt. Det är som om den här personen inte riktigt vill säga vad han eller hon menar Han eller hon föredrar att du läser mellan raderna, något du är usel på.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du på strålande gott humör. Du har så mycket som är positivt i ditt liv att du varken hinner eller orkar bry dig om de eventuella små problem som uppstår. Kvällen bjuder på romantik och på närhet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons