Lördag 12/12

12 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv lördag där fokus ligger på träning och på att lära sig nya saker. Under dagen finns det en risk att du råkar i luven på en person som du vanligtvis håller av. Det handlar egentligen om ett enkelt missförstånd.

Oxen 20/4-20/5

Du vet hur du spendera den här lördagen för att få ut mesta möjliga av den. Det blir en härlig och lagom aktiv dag där familjen och vänner är i centrum för din uppmärksamhet. Dagen kan mycket väl bjuda på julpyssel eller pepparkaksbak.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på strålande gott humör den här fredagen. Det finns så mycket som du vill göra och du ser till att ha ett fullbelagt schema. Under kvällen kan romantiken blomma upp. Venus gör dig mottaglig för både flirt och inviter.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu vittnar ditt horoskop om att du är mer stressad än vanligt. Du har problem med kommunikationen hemma och på jobbet tar du på dig alldles för mycket ansvar. Just den här lördagen får du en unik möjlighet att koppla av helt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska monoton lördag men det passar dig bra eftersom du är trött efter en lång vecka. Har möjlighet så tillbringar du hela dagen i soffan tillsammans med en bra bok eller en trave tidningar. Måste du gå utanför dörren ser du till av klara av dina ärenden så fort som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir stressig eftersom du ställer höga krav på dig själv. Du vill visa upp resultat och det innebär att du troligtvis jobbar hela eller delar av den här helgen. Tänk på att vila är nästan lika viktigt för att prestera som själv jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir mysig och intim. Är du nyförälskad så njuter du av kärleken utan att bekymra dig så mycket över framtiden. Kvällen passar bra till alla former av sociala sammankomster. Du trivs i stora sällskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir bra även om du får jobba hårt för att nå dina mål. Det blir en social dag där du sätter dina vänner i främsta rummet. Under dagen får du ett förslag som du bör fundera på eftersom det kan innebära en positiv förändring i framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av lugnet före stormen den här lördagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ser du till att få tid över till att bara vara. Kvällen handlar om att träffa vänner och att uppdatera sig på det senaste skvallret.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen brottas du med tre saker. Dels har du en vän som inte uppför sig särskilt vänskapligt just nu och det irriterar dig. Dels har du fått en beundrare på halsen som du helt enkelt inte blir av med hur du än försöker och till sist inser du att du har börjar få känslor för helt fel person.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen bjuder på en variation av aktiviteter, men de flesta rör sig kring hemmet. Det kan bli en del julklappsinköp den här helgen, frågan är bara om du verkligen lägger ned omtanke på dina inköp eller om du bara shoppar för att du måste.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du frustrerad eftersom att saker inte blir så som du planerat. Det handlar om att du fattar lite väl snabba beslut utan att tillåta dig att känna efter. Vanligtvis brukar Fisken ha en ganska bra intuition, men nu sätter du den åt sidan och litar helt på logiken vilket kanske inte alltid är bra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons