Söndag 13/12

13 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen myser du gärna med familjen. Det blir en ganska kravlös dag där fokus ligger på att må bra. Under kvällen kan det uppstå en konflikt mellan dig och en yngre släkting. Här gäller det att du som är äldst agerar förnuftigt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här härliga söndagen socialiserar du med en mängd olika personer. Det blir en rolig och omväxlande dag där du får möjlighet att observera en yngre person i sitt rätta element. Kvällen handlar om hemmamys och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att alltid bli rättad av en vän som tycker att han eller hon är lite bättre, lite smartare än vad du är. Du blir arg och det är bra om du visar dina känslor. Under kvällen är det adventsfirande som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir fridfull och harmonisk. Du satsar på familjen och passar på att ge lite extra omtanke till en äldre släkting. Under dagen får du flera fina komplimanger som rör dig som person snarare än ditt utseende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt arg på en person som har svikigt sitt löfte till dig. Det är inte ofta som du reagerar så starkt som du gör idag, men nu har den här personen gått lite för långt för att du ska kunna se mellan fingrarna. På kvällen sitter du gärna och pratar tillsammans med en god vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar ett stort steg framåt i ditt sätt att resonera kring familj och förhållanden. Att släppa så mycket på garden som du gör idag kräver både mod och tillit. Under kvällen möter du en granne eller bekant under ganska underliga omständigheter.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att sprida glädje omkring dig. En påverkan från Venus ger dig extra karisma och det i sin tur gör att du blir svår att motstå. Som singel är det här dagen då du har möjlighet att träffa en väldigt speciell person. Håll dig utomhus och var social.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om fokus och om att inte ge upp. Du vet vad du vill och du kan nå dina mål om du bara tror på dig själv. Var modig och ta första steget så kommer du att få en fin respons. Kvällen bjuder på en ett oväntat sms eller samtal.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är envis och det hjälper dig när du hamnar i en konflikt idag. Tack vare att du inte ger upp så lyckas du mot alla odds att förverklige dina planer. På kvällen tillåter du dig att pusta ut och bara njuta.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv dag där du slåss mot fördomar och tvingas att bekänna färg. Det blir en turbulent dag där du inser att du inte har varit ärlig mot dig själv. Nu när du tvingas att lägga alla kort på bordet så blir det något av en befrielse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis trots att du inte brukar vara det. Det finns ett mål som du vill uppnå den här söndagen och du tänker inte ge upp innan du når det. Under eftermiddagen ställs det höga krav på prestation för din del.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en varierande söndag som bjuder både på trevligt umgänge och på en del mindre konflikter. Här gäller det att visa att du är vuxen nog att kunna hantera ett bråk utan att bete dig omoget och hämndlystet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons