Måndag 14/12

14 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inser att bedömt en person väldigt fel och nu är det upp till dig att rätta till det misstaget. Under dagen har du möjlighet att göra en oväntad vinst i en affär mellan dig och en bekant. Det blir till fördel för er båda eftersom båda vinner på det här avtalet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir väldigt intensiv och du lyckas ta dig igenom dagen med nöd och näppe. Det som håller dig uppe är bra kollegor och en järnvilja. En av dina chefer uppskattar dina insatser även om han eller hon inte visar det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lyckas övertala en vän att pröva på något nytt och oväntat. Det blir en rolig och omväxlande måndag där fokus ligger på att lyckas göra något annorlunda. Kvällen handlar om att träna och om hälsa.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna glänsa idag, men tyvärr är du inte i bästa form och det gör att dina prestationer på sin höjd blir mediokra. Egentligen skulle du må bäst av att stanna i sängen ett par dagar och kurera dig, men du ger dig själv inte chansen att känna efter hur du mår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheten att förändra ett avtal som du ingått. Du är orolig att det inte finns några kryphål och det gör dig arg och ledsen. Under dagen möts du av förståelse från ett högst oväntat håll. Du inser att du faktiskt har fler vänner än du trodde.

Jungfru 23/8-22/9

Du blickar framåt istället för att älta det gamla och det är enbart till fördel för dig. Genom att inte dra fram fula konflikter så avlastar du både dig själv och alla andra den här måndagen. En eloge att du kunna undvika att bli hämndlysten.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en härlig variation där du får möjlighet att utveckla flera bra idéer som du har Under dagen möter du en person som lyckas inspirera dig att sätta nya, mer ambitiösa mål både när det gäller jobbet och privatlivet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undersöker möjligheten att byta eller returnera ett köp som du gjort. Det blir kanske inte som du planerat, men du får i alla fall lite kompensation för en vara som du egentligen inte alls vill ha. Ibland är du för impulsiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något ganska flyktigt över ditt tecken just nu. Det är som om du är på väg bort och därför har svårt att fokusera på nuet. Dagen blir väldigt omväxlande, särskilt för tidigt födda Skyttar. Det är bra eftersom du behöver omväxlingen för att inte bli uttråkad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska trött och less just nu och det märks inte minst på ditt humör. Egentligen finns det bara en eller ett par personer som kan få dig på gott humör. Idag springer du av misstag på en av de människor som intresserar dig mest.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera på en sak i taget. Just nu är du väldigt fladdrig både i tankarna och i dina handlingar. Under kvällen möter du en person som få dig på gott humör. Kvällen handlar även om att dela hemligheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en nöjdhet och ett lugn i ditt tecken den här måndagen. Äntligen har du nått fram till ett beslut som du är nöjd med. Under dagen drabbas du av dåligt samvete över något eller någon som du helt glömt bort.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons