Tisdag 15/12

16 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska rolig tisdag där du får utmana dina fördomar när det gäller både arbetsuppgifter och vad det är som du tycker är roligt. Ibland tror du att du känner dig själv bättre än du egentligen gör.

Oxen 20/4-20/5

Det finns massor av roliga uppgifter för dig idag, det gäller bara att beta igenom det som är tråkigt först. Idag är det bara fantasin och viljan som sätter gränser för vad du kan uppnå. Du har massor av inspiration från Månen den här veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att förstå ett ganska komplicerat problem som har både med pengar och med känslor att göra. Det är inte så enkelt att sätta sig in i den här frågeställningen, men du gör ditt bästa eftersom du vet hur mycket som står på spel.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen vågar du säga ifrån på skarpen till en vän som gång på gång går över gränsen för vad det är som är passande. Du brukar sällan markera så här starkt mot någon, men idag kan du inte låta bli eftersom du blivit provocerad en gång för mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en dag där du tvingas att konfrontera dina farhågor. Du är oroad att du inte ska lyckas med de mål du satt eftersom du vet att du har halkat efter i ett ganska tajt tidsschema. Här gäller det bara att ta nya tag och att se framåt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är oresonlig idag och det vet du på sätt och vis om. Det finns en kollega som känner sig överkörd av dig gång på gång och det är dags att du tar tag i det här problemet innan det eskalerar. I övrigt blir det en riktigt lyckad tisdag.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna visa lite mer känslor än du brukar idag. Oavsett om det är ett skrattanfall eller ett utbrott i ren ilska så är det bra att du agerar utåt istället för att du sluter dig inom dig själv. Just nu har du en påverkan i ditt horoskop som kan göra dig inåtvänd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara framåt och att visa vad du känner. Ibland blir du lite blyg och då låter du unika tillfällen smita dig ur handen. Under den här tisdagen har du möjlighet att vinna allt om du bara är tydlig med vad du känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då det mesta känns tråkigt. Här gäller det att hitta de små guldkornen som förgyller vardagen. Oavsett om det är att skämma bort dig med god mat, en ny tröja eller bara lite egen tid så måste du unna dig själv att må bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är målmedveten utan att veta om det. Du har siktet inne på att lära känna en person bättre och du gör små framsteg varje dag. Under den här tisdagen blir du till och med lite personlig och vågar fråga mer närgångna frågor.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen tar du tag i ett problem som är knutet till en chef. Han eller hon agerar på ett aggressivt sätt utan att veta om det och nu påpekar du för honom/henne hur han/hon upplevs. Din ärlighet blir en tankeställare för din chef.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att se framåt och försöka planera inför nästa år. Det kan kännas jobbigt att tänka så lång fram i tiden eftersom det finns en del akuta problem att ta tag i, men det är viktigt att du gör den här planeringen nu och inte senare.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons