Onsdag 16/12

16 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du ska vara rak mot en vän, men ändå har du svårt att säga sanningen när det gäller. Egentligen handlar det om att du är rädd för att såra någon som du tycker om, men det blir bara värre om hon upptäcker att du ljugit för henne.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen tar du tag i mindre krävande uppgifter. Trots att du har ett högt tempo den här dagen finns det utrymme för att skapa och för att använda din fantasi. Under eftermiddagen skvallrar du gärna med en vän eller släkting. Du känner att du behöver uppdatera dig lite på vad som hänt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar om att vara exakt och att inte slarva med detaljerna. Risken är stor att du gör fel eftersom du är så tankspridd just nu. Det bästa är om du pratar med en kollega och ber om hans/hennes råd om hur du ska lägga upp dagens arbete på bästa sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland kan du vara lite väl medkännande. Det gör att du mår dåligt över någon annans problem. Det gäller att kunna ha lite distans så att du kan stötta din vän istället för att ryckas med av hennes negativa känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en underbar onsdag där fokus ligger på att ha roligt och på att flirta. Oavsett om du upptagen eller singel så kan du inte låta blir att strö vänliga komplimanger omkring dig. Venus är stark i ditt tecken just nu och hon ger dig en karismatisk utstrålning.

Jungfru 23/8-22/9

Var bestämd idag så kommer allt bli enklare. Du brukar inte vela, men just nu har du väldigt svårt att bestämma dig. Det är en influens från luft som påverkar din vanliga envishet. Under eftermiddagen finns det en risk att du gör av med för mycket pengar.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en kollega som behöver din hjälp idag trots att du egentligen varken har lust eller tid att hjälpa honom. Det handlar om att du trivs bäst när alla mår bra omkring dig och just nu har din kollega alldeles för mycket uppgifter på sitt bord.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen får du gärna tveka när det gäller vilka beslut du fattar. Du kommer göra bättre ifrån dig om du tänker om flera gånger. Kvällen handlar om att visa respekt för de äldre. Här gäller mottot att tala är silver men tiga är guld.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en hel del variation för din del. Du har många nya personer i ditt liv och de inspirerar dig tillstimulans både i privatlivet och på jobbet. För dig är det viktigt att vardagen inte blir statisk utan att det händer saker hela tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen råkar du i en mindre konflikt med en kollega. Du försöker undvika henne, men hon är inte så lätt att bli av med. Det finns även ljusglimtar den här dagen, en fin komplimang från någon du tycker om gör dit på strålande gott humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte allt för hård mot en kollega som har gjort fel. Om du rannsakar dig själv inser du att det lika gärna kunde röra sig om dig som om henne. Ni två tänker rätt så lika så det var bara otur att hon gjorde det här misstaget just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen möter du fördomar från oväntat håll. Den person som du trodde skulle förstå dig bäst visar sig helt ställd av ditt problem. Du måste presentera din ståndpunkt på ett pedagogiskt vis för att hon ska förstå hur du menar.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

 

Annons