Torsdag 17/12

17 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tvekar den här torsdagen in i det längsta innan du talar om för en vän vad det är du upptäckt. Det handlar om att du faktiskt inte vill skrämma din vän innan du vet om det du anar är sant eller falskt. Ibland är du väl snabb i dina slutsatser.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en jäktig, men samtidigt rolig och lite annorlunda torsdag. Fokus ligger inte på dina vanliga uppgifter utan på något helt annat. Under dagen får du möjlighet att visa upp en mer kreativ sida av din personlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att bli alldeles för arg idag. Det handlar egentligen om att du inte lyssnar på din kollega utan du utgår ifrån det du tror att du vet. En påverkan från Mars gör att du blir både impulsiv och temperamentsfull.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen är du väldigt tystlåten. Det finns en hel del tankar om både nuet och framtiden som cirkulerar i din hjärna. Ditt största bekymmer är att det finns för många osäkra faktorer för att du ska kunna planera någon konkret.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en kreativ och rolig torsdag där fokus ligger på att få andra att jobba snarare än att du sliter allt för hårt själv. Under den här dagen möter du många nya personer. Det kan vara att du deltar i en utbildning eller så är du bjuden på fest.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt framåt just nu och det passar din arbetsgivare bra. Han använder sig av din vilja att lyckas och din förmåga att strukturera. Själv är du inte nöjd med att enbart vara hans verktyg, du vill kunna prestera på egen hand och på så sätt visa vad du går för.

Vågen 23/9-22/10

Tordagen blir intensiv och periodvis stressig. Just nu har du en tendens att bli arg och frustrerad när du känner dig stressad. Här gäller det att hitta ett sätt att fungera även när det är mycket att göra. Var inte rädd för att be om hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör av med alldeles för mycket pengar på onödiga inköp just nu och det vet du om. Det handlar mest om att du har svårt att motstå alla bra erbjudanden som dyker upp. Ibland måste du vara tuff mot dig själv, särskilt när det gäller shopping.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna visa dina talanger idag. Det finns en person som blir väldigt imponerad av allt du tar dig för. Njut av att vara beundrad. Det enda du bör tänka på är att inte uppmuntra din beundrare för mycket om inte hans/hennes känslor är besvarade. Det kan leda till missförstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen har du svårt att fokusera på jobbet. Det finns så mycket annat som intresserar dig som dina kollegor, personer du skulle vilja lära känna bättre och andra aktiviteter som inte är knutna till ditt arbete.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du hinna med så mycket som möjligt för att slippa stressa inför helgen. För dig är det viktigt att redan nu börja varva ned inför julen. Det blir på det hela taget en bra torsdag som kantas av god mat och många skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att hela tiden glömma bort saker som är viktiga. Det är så mycket känslor i ditt horoskop just nu att du lätt blir disträ. Det bästa du kan göra den här perioden är att skriva ned allt som du inte får glömma.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons