fredag 18/12

18 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en härlig glädje och en massa humor i ditt tecken idag. Du njuter av nuet och du grubblar inte så mycket på framtiden. Det blir en ovanligt lyckad fredag där fokus ligger på att mysa och äta gott.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att ta det lugnt även om det är mycket att göra. Du vet att ingen tackar dig om du stressar ihjäl dig idag så du väljer att bara slappna av och ta dagen som den kommer istället. Kvällen blir mysig och intim.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det ligger mycket förväntningar i ditt horoskop den här fredagen. Är du förälskad så handlar delar av dagen om att försöka få kontakt med din kära för att på något sätt försöka ses innan julen. Dina tankar cirkulerar mycket kring känslor just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite avvaktande och det beror på att du inte riktigt kan bestämma dig för vad du vill göra. Du iakttar din omgivning för att se om det finns några ledtrådar till den gåta som du försöker att knäcka. Under dagen får du dina misstankar bekräftade och det gör dig både glad och ledsen på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att flirta och om att ha roligt. Julen är en tid då du blommar upp. Det är något med alla ljusen och dofter som får dig att må bra. Idag är du oemotståndligt charmig och det gör att du får igenom din vilja i alla möjliga sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra fredag där fokus ligger på att jobba hårt så du eventuellt kan vara ledig eller i alla fall dra ned på tempot nästa vecka. Under dagen får du möjlighet att testa en intressant ide som du har, den rör effektivisering av jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en hel del nöjen och många skratt. Du slappnar av för första gången på länge. Under dagen får du möjlighet att göra ett riktigt fynd. Du hittar den perfekta gåvan till någon som du tycker mycket om.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir härligt och lite trolsk. Du dras med i den allmänna julglädjen. Det kan vara avslutning för säsongen på jobbet eller adventsglögg hemma hos en granne. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men det är bara för att du har så roligt så du inte vill gå hem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här fredagen får du möjlighet att visa lite mer av din personlighet för någon som du vill lära känna bättre. Det blir en rolig eftermiddag och en ännu roligare kväll. Du är i ditt esse och då faller alla för din charm.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen blir inte alls som du tänkt dig, den blir bättre. Du är mer impulsiv än vanligt och du följer med en vän på en fest eller något liknande. Det visar sig vara ett mycket klokt beslut och du får en av de bästa kvällarna på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker jobbiga arbetsuppgifter idag. Du fokuserar på att beta av möten och att avsluta projekt innan du tar helg. Under dagen passar du på att handla lite presenter till vänner och släktingar. Kvällen kan bjuda på romantik, särskilt om du har ett fast förhållande.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen passar du på att göra saker som du inte hinner med i veckorna. Det blir kanske inte den roligaste av dagar, men du känner dig nyttig och det gör att dagen på det hela taget ändå blir bra. På kvällen myser du gärna framför tv.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons