Lördag 19/12

19 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen kretsar kring familjen. Det kan vara pyssel inför jul eller presentshopping. Det finns en tendens att du blir stressad, särskilt om du befinner dig på platser med mycket folk. Då kan du få ett utbrott. Du behöver lugn och ro för att må som bäst.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir både rolig, stressig och dyr på samma gång. Du investerar pengar i din familj i form av julklappar. För dig är det viktigt att det finns både omtanke och engagemang i de presenter som du köper. Kvällen handlar om att umgås med vänner och släkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är uppspelt idag. Du har fått nyheter som gör dig glad och du kan inte vänta med att få dela dem med någon du tycker om. Eftermiddagen ser ut att kunna bjuda på en del utomhusaktiviteter. Kvällen blir sen, men rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du inte göra någonting alls. Det finns ett vemod i ditt tecken som kommer sig av att du inte vågar ta tag i vissa bitar av ditt liv. Du är rädd för vilka konsekvenser det kommer att få om du öppnar upp dig för mycket. Du fördrar att hålla på dina känslor istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar hand om din vän idag. Något har hänt den senaste tiden som gör att du insett hur dyrbar er tid tillsammans är. Genom att ta till vara på varje stund skapar du mening i vardagen. Under kvällen bjuder du gärna på extra lyx i form av god mat.

Jungfru 23/8-22/9

Du förvånar dig själv idag. Du gör något helt ogenomtänkt och det är väldigt olikt dig. Just nu finns det en dominerande influens från luft som gör dig mer oberäknelig än vanligt. Din familj och dina vänner får se en ny sida av din personlighet.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir mysig och intim, särskilt om du har ett förhållande. Du satsar på att vara med dem du älskar och i övrigt har du inga som helst krav. Kvällen kan vara vigd åt en fest eller ett glöggmingel. Du är social och du knyter nya kontakter den här kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här lördagen tar du stor hänsyn till en vän som mår dåligt. Du kan vara väldigt lojal och pålitlig när det rör människor som du älskar. Idag stöttar du din vän till hundra procent bara genom att vara där och lyssna på honom/henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir kreativ och nyskapande. Oavsett om du bakar pepparkakor, shoppar julklappar eller julstädar så går du in i dina projekt med hela ditt hjärta. På kvällen passar du på att skämma bort dig själv lite extra.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på variation och massor av skratt. Du ägnar dig åt dina favoritnöjen på dagen och åt att träffar vänner eller släkt på kvällen. Under den här lördagen blir du överraskad av en vän som bekänner något för dig. Du vet inte riktigt hur du ska reagera.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen bjuder på en del utomhusaktiviteter och det passar dig bra. Du gillar den friska luften eftersom den rensar dina tankar på allt bråk, frustration och irritation som finns i ditt tecken. Kvällen handlar om att vara framåt och om att ta för sig i olika sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en humor och en spontaneitet i ditt horoskop just nu. Du lyser av livsglädje och bus. De vänner som får tillfälle att träffa dig mår extra bra eftersom du lyser upp deras dag. Ditt enda bekymmer är någon från ditt förflutna som du har svårt att komma överrens med.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons