Söndag 20/12

20 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och lite annorlunda sista advent. Fokus ligger på vänskap och på omtanke snarare än julstök och julmat. Det blir en härlig dag och en mysig kväll att se fram emot. Var öppen med dina känslor idag, du har allt att vinna på att vara ärlig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inspirerande och rolig. Det finns massor av spontanitet och livsglädje i ditt tecken just nu. Det är som om du bestämt dig för att inte låta några bekymmer gör dig arg eller frustrerad. Det här är din dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är verkligen på hugget idag. Det finns inte en chans som du missar oavsett om du arbetar eller är ledig. Din vilja att lyckas kommer från en influens från Solen vilket ger dig både driv och energi. Det blir en härlig söndag.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen ifrågasätter du något som du har hört. Du ogillar alla former av rykten och nu vill få just den här historien antingen verifierad eller dementerad. Du kommer inte bli så lätt eftersom det finns mer bakom än ett enkelt sant eller falskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du slöar med råge idag. Har du möjlighet så tänder du en massa ljus, kryper ned under täcket och frossar i härliga filmer och godis. Fram emot eftermiddagen kan du tänka dig en promenad och lite adventsfika.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet inte hur du ska hantera en släkting som är sur och exploderar för ingenting. Vad du än säger eller gör så blir det fel. Här gäller det att ge personen ifråga så mycket utrymme och egentid som möjligt. Ibland är det enda som hjälper att få vara ifred.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig söndag med betoning på motion och uteliv. Du njuter oavsett om det är kallt eller varmt ute så länge du får massor av frisk luft. På kvällen är det julpyssel och presentinslagning som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hur du ska manipulera en vän till att göra som du vill. Du är inte särskilt stolt att du tar till den här typen av metoder, men i just det här fallet har du inget val. På eftermiddagen roar du dig gärna med ett samtal eller att sms med dina vänner som du inte kan träffa så ofta.

Annons

Skytten 22/11-21/12lir

Du var försiktig med att såra en vän och ändå är det precis det som du lyckats göra. Ibland är det svårt att bedöma vad en annan person upplever som kränkande. Det enda du kan göra är att be om ursäkt trots att du inte tycker att du gjort fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir rolig, men också väldigt intensiv på ett bra sätt. Du träffar vänner och skvallrar. Du lär dig mer om en person som du är nyfiken på och du hinner med någon form av träning eller motion. En bra söndag med andra ord.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen stressar du för att hinna med. Du är besviken på att vissa kollegor inte lyssnar på vad du har att säga och därför så blir allt fel. Under eftermiddagen och kvällen lyckas du vända det negativa till något positivt och dagen avslutas bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte rädd för att säga som det är till en vän. Du tror att han/hon kommer att bli sårad av din uppriktighet, men sanningen är precis tvärt emot. Han/hon blir sårad av du inte litar på han/hon finns där för dig oavsett vad du hittar på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons