Måndag 21/12

21 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och annorlunda måndag eftersom mycket går ifrån de vanliga rutinerna. Är du ledig tillbringar du så mycket tid som vädret tillåter utomhus. Fisk luft får dig att koppla av och varva ned. Kvällen blir social och lagom trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du kombinera din kreativitet med din förmåga att samarbeta med olika kollegor. Det blir en intensiv dag som uppmuntrar dig till att tänka utanför ramarna. Även om dagen blir bra så blir den även högintensiv och du är rätt så matt när du kommer hem på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att förbereda julen. Det kan vara att köpa de sista klapparna, baka pepparkakhus eller lägga in sillar. Oavsett vad du väljer att göra den här dagen så kretsar dina tankar kring den stundande helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen har du lätt för att hamna i bråk. En influens från Neptunus i kombination med Mars gör att du både har svårt för att lyssna på andra och att du har en väldigt kort stubin. Tänk dig för så att du inte blir arg på fel person bara för du inte lyssnar ordentligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar en hel del idag och din nyfikenhet öppnar dörrar. Som Lejon är du oftast positiv och framåt. Du tillåter dig vara kreativ även när det inte finns något att var kreativ med. En chef uppskattar dina förtjänster mer än han uttrycker i ord.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara modig och om att inte svika ett löfte som du gett. Det blir en bra dag som får dig att planera framåt. Under eftermiddagen får du för dig att göra ett alldeles för dyrt inköp. Du inser att det är onödigt, men det här är en sak som du inte kan motstå.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen satsar du på säkra kort. Oavsett om du arbetar eller är ledig så passar du på att vara både effektiv och ekonomisk. Du har en del framtidsplaner som kräver pengar därför satsar du på omtanke när det gäller julklappar snarare än dyra presenter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska rolig och annorlunda måndag. Om du är flexibel och inte blir irriterad när saker inte går som du tänkt dig så kommer det att bli en bra dag. Blir du däremot sur när du tvingas att ända på dina planer kommer du att få det lite kämpigt under eftermiddagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att möta nya människor. Det blir en intressant och lärorik dag som slutar i en härligt social och mysig kväll. Du träffar särskilt en person som triggar din nyfikenhet mer än vanligt. Du vill verkligen lära känna den härmannen/kvinnan.

Stenbocken 22/12-19/1

Just idag är du rätt så trött. Du tillbringar mycket tid med att bara ta hand om dig själv och mysa. Under dagen får du ett samtal från en person som vill träffa dig. Du blir både förvånad och smickrad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv och väldigt jobbig. Du tvingas fatta en del tuffa beslut som handlar om pengar och om framtiden. Under kvällen möter du en person som får dig att se lite annorlunda på ett problem som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen får du chansen att presentera en idé som du har. Här gäller det att vara tydlig och övertygande. Den här chansen kommer inte igen i första taget. På kvällen myser du gärna med familjen. Du är trött och vill ta det lugnt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons