Tisdag 22/12

22 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här dagen stressar du en del för att hinna med. Som vanligt är du ute i sista minuten. Under eftermiddagen får du ett värdefullt tips som du bör ta vara på. Det handlar om hur du kan glädja någon du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Under den här tisdagen är det fullt fokus på nuet. Du varken har tid eller orkar planera för annat än den här dagen. En chef uppskattar dina insatser och han talar om det för dig. Du är en aning skeptisk eftersom du misstänker att han inte är helt uppriktighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen tar du mod till dig och testar några nya infallsvinklar. Det här är ett okonventionellt sätt att hantera problemen på och det är du medveten om. För dig är det viktigt att kunna tänka utanför ramarna ibland.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar hand om dina vänner idag och det uppskattar dom. Kräftan är en mycket familjär person och deras familj kan även innefatta kollegor och nära vänner. Just idag gör Venus dig extra omtänksam och du öser din kärlek på dina nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en lekfullhet och en glädje i ditt tecken idag. Mycket handlar om att du vill bryta dig loss från något i ditt liv och det verkar som du äntligen tagit det avgörande steget. Det här beslutet ger dig massor av energi.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig idag eftersom du inte vill stöta dig med en kollega som varit ganska grinig på sista tiden. Du föredrar att tassa på tå framför att gå i klinch med honom/henne. På kvällen passar du på att ägna dig åt en hobby som du hinner med alldeles för sällan.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir livfull och periodvis rätt så stressig. Du har mycket som du vill hinna med och du sätter upp ambitiösa mål för den här dagen. Under kvällen kan ett samtal från en vän göra dig rätt så upprörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och annorlunda tisdag där det är full fart från morgon till kväll. Här gäller det att hänga med i svängarna. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör din ekonomi. Det handlar om att du tjänar bra med pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är skeptisk till information som du får idag. Det rör en vän som faktiskt har betett sig rätt så illa på sista tiden. Du har blivit sårad och därför har du dragit dig undan. Nu påstår han/hon att det är du som gjort fel från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig och händelserik. På dagen är det full aktivitet. Du ser till att hålla igång tillsammans med en nära vän eller släkting. Kvällen kan bjuda på en flirt. Du har upptäckt att det finns en person som intresserar dig mer än du trodde var möjligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du chansar inte idag och det är bra. Genom att köra med säkra kort så garanterar du att det blir som du vill. Du investerar en ganska stor summa pengar i ett present och du hoppas på att den person som du ger din klapp till kommer att uppskatta den.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något förlåtande över den här tisdagen. Det är som om du lägger allt gammalt groll bakom dig och nu kan du äntligen gå vidare. Under kvällen myser du mer än gärna tillsammans med din partner eller din familj.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons