Onsdag 23/12

23 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får gärna bre på när det gäller superlativen idag. Din vän kan inte få för mycket av smicker så du behöver inte fundera på vad du säger så länge det kommer från hjärtat. Kvällen blir riktigt mysig. Här är det familj och tv soffan som är i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att acceptera att du måste jobba lite hårdare än vanligt idag. Genom att öka tempot får du mer gjort. Under kvällen så möter du en person som du inte sett på ett tag och det blir ett trevligt återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen försöker du hinna med så mycket som möjligt. Du vill se till att kunna ta det lugnt till kvällen och då är det viktigt att alla klapparna är inslagna, maten förberedd och huset städat.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdag blir rätt så kravlös. Du går helt upp i nuet och funderar inte så mycket överframtiden. En vän som du betraktar som väldigt nära avslöjar plötsligt en rätt så chockerande nyheter för dig. Det tar ett tag att smälta det som du hört.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en skön och lugn onsdag där fokus ligger på familjen. Du ser ut att vara utomhus en hel del den här dagen. Barn och djurstår i centrum för din uppmärksamhet. Du är ovanligt lekfull och spontan, särskilt under eftermiddagen.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte räddför att säga ifrån idag. Ibland blir du lite mesig och då blir du överkörd av starkare personligheter. Under kvällen får du chansen att visa dina vänner vad du går för i ett sportsligt sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du stressad, särskilt under förmiddagen. Det handlar om att du vill visa att du kan prestera, samtidigt som du inte riktigt klarar av att stressen. Din kropp är rätt så slutkörd och den sätter sig på tvären när du försöker skriva upp tempot.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härlig onsdag med mycket utomhusaktiviteter att se fram emot. Du njuter i fulla drag, särskilt om du har turen att vara ledig. Just idag unnar du dig lite lyx i form av god mat och kanske en för tidig julklapp till dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tvekar mycket just nu. Det handlar om ett val som du vill göra, men som du inte riktigt vågar dig på. Det finns för många osäkra faktorer för att du ska kunna fatta ett vettigt beslut. Kvällen blir mysig. Du tillbringar den gärna hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av livet just nu. Du är ovanligt social och du träffar många vänner. Under dagen börjar du lära känna en ny bekant lite närmare och du inser att ni har många gemensamma intressen. Det här är någon som du har lätt att skratta tillsammans med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får helt enkelt acceptera att du inte får som du vill idag. Trots att du försöker på alla sätt så blir det inte som du tänkt dig. Under eftermiddagen får du i alla fall ett glädjande besked som rör ekonomin.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt den här onsdagen. Genom att undvika att stressa lyckas du varva ned ordentligt inför julen. Dagen handlar om att slå in klappar, äta gott och vara med familjen. Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons