Torsdag 24/12 Julafton

24 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Julafton blir en riktig familjedag på gott och ont. Det finns massor av glädje och skratt den här dagen, men det finns också utrymmer för en del smågräl och irritation. Kvällen avslutas harmoniskt med en aktivitet som du tycker mycket om.

Oxen 20/4-20/5

Släkten är värst, eller bäst beroende på hur man ser det. Det blir en fullspäckad dag med massor av aktiviteter, även om det mesta kretsar kring maten och julen. Kvällen ägnar du med fördel åt att ta det lugnt och smälta så väl alla intryck som allt godis du proppat i dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du njuter av att ha fullt upp idag. Det finns så mycket du vill hinna med. Det finns en risk att dagen blir lite stressig. Du flänger än hit och än dit utan att få någon riktig paus. Även om du har trevligt så blir du näst intill utmattad innan kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Julen handlar om att ta hand om dina nära och kära. För dig är det viktigt med den lilla och den stora familjen. Dagen kretsar mer kring god mat och mysa än kring presenter. Ett samtal från en vän blir den bästa av avslutningar den här julen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande gott humör och din charm lyser upp dagen för alla som är i din närhet. Ingen kan motstå ett Lejon som är i julfeeling. Under dagen är du gärna hemma, du avskyr att behöva förflytta dig på julafton.

Jungfru 23/8-22/9

För dig är et viktigt med traditioner. Oavsett om ingen rör pressyltan eller rynkar föraktfullt på näsan år din långkokta grönkål så är det viktigt att de finns med på julbordet precis som det är viktigt att alla i hela släkten är med och firar julen oavsett vilka konflikter som finns i vanliga fall.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en sävlighet och ett lugn över den här julaftonen. Det är som om du bestämt dig att inget eller ingen ska kunna stressa upp dig idag. Det viktigaste för dig är att det finns god mat, god dryck och massor av kärlek.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kanske inte riktigt som du tänkt dig, sjukdomar och interna konflikter rubbar dina planer. Det blir till att improvisera, men du är å andra sidan hur duktig som helst på att tänka om. Kvällen bjuder på en välkommen överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra jul med betoning på familj och släkt. Egentligen är du inte särskilt traditionsbunden, men ibland kan du inte låta bli att gilla att saker upprepar sig år efter år. Julen är precis en sådan högtid som du inte vill förändra på något sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga nej till dina vänner idag. Även om du har andra planer så lyckas du pressa in ett litet möt, en fika eller en promenad. Under kvällen får du en fin komplimang av någon som har börjat komma dig riktigt nära.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara förlåtande och om att börja om från början. Ett gräl med en släkting eller bekant har urartad. I sann julanda väljer du att stryka ett streck över det som skett och gå vidare. Det blir en riktigt harmonisk julafton.

Fiskarna 19/2-20/3

Under julen ägnar du dig gärna åt att mysa med dina närmaste. Det blir en intim och härlig dag och en ännu härligare kväll. Du både ger bort något och får något som är väldigt uppskattat. Våga njuta av nuet utan att planera för framtiden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons