Lördag 26/12

26 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen råder det något av kaos ditt liv. Du tror att du har ordning på allt men du inser att du egentligen inte har någon koll alls. Här gäller det att strukturera och bena ut ett problem i taget. Om du bara fokuserar så kommer det att gå bra.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen bjuder på variation. Du hinner med både inomhusmys och utomhusaktiviteter. Den friska luften gör dig gott. Du slappnar av och går upp i nuet istället för att grubbla för mycket över framtiden. Under kvällen är det god mat och familjen i centrum.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker olika möjligheter den här lördagen. För dig är det viktigt att få chansen att utforska och hitta egna lösningar på problemen istället för att bli serverad en patentlösning på allt. På kvällen kan ett samtal från en släkting göra dig lite irriterad.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen fokuserar du på att göra så mycket nytta som möjligt. Du haren massa igångsatta projekt som behöver avslutas. Under kvällen väljer du att inte svara när en vän ringer. Du anser att han eller hon tränger sig på för ofta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får flera fina komplimanger den här lördagen. Njut av uppmärksamheten och all kärlek som öses över dig. Under eftermiddagen kan en kollega höra av sig med ett problem som kräver din odelade uppmärksamhet oavsett om du är ledig eller arbetar.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen är det viktigt att du klarar av att hålla en hemlighet för dig själv. Om du sladdrar kommer den vara ute på nolltid och då kan inget göras. Normalt sett har du inga problem med att hålla tyst, men just den här hemligheten är lite för smaskig. Du vill så gärna skvallra.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om lugn och ro. Du slappnar av och njuter av nuet. Under dagen passar du på att pyssla lite hemma samtidigt som du umgås med dina vänner. På kvällen kan det vara så att du är bortbjuden på kalas eller fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och varierande. Du gör av med pengar som du egentligen inte har, men du kan inte låta bli eftersom du tycker det är så soligt att shoppa på mellandagsrean. Under kvällen får du en fin överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir ganska stressig och intensiv lördag. Du har mycket att göra, men tyvärr är inte fokus på topp och då är det lätt att glömma något. Under kvällen slappnar du av med dina vänner. Du njuter av att vara ledig och slippa ta ansvar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig lördag där fokus ligger på dina vänner. Du skrattar mycket den här dagen och det kan till och med hända att du flirtar en del. Som singel har du en gynnsam position från Venus som gör att du träffar väldigt många intressanta människor just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en behaglig och frisk lördag där du njuter av att ägna dig åt en hobby. Under dagen möter du en person som du gärna överraskar med en liten gåva eller en trevlig nyhet, Kvällen blir mysig snarare än festlig. Du är rätt så trött den här lördagskvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en festlig och annorlunda lördag där fokus ligger på släkt och på att fira något. Under dagen får du möjlighet att imponera på en person som du tycker riktigt mycket om. Var inte rädd för att visa upp dina talanger. Var stolt över den du är.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons