söndag 27/12

27 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen gäller det att inte stressa. Du är inte i form för att över anstränga dig just nu. Risken är stor att du drar på dig en sjukdom av något slag. Under kvällen är det bra om du fullföljer en uppgift som du påbörjat under början av veckan.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du är hård ibland, men det är inget som kan ändra över en dag. Det viktiga just nu är att du medveten om dina brister och att du jobbar med dem. Idag är en sådan dag då risken är stor att du dömer någon hårt i onödan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte vara allt för arg på en vän för att han inte lyssnar på dig när ni pratar. Det finns något annat som upptar hans tankar ju nu. Tålamod är A och O den här söndagen. Var också varsam med en del dyra saker som du äger. Det finns en risk att du slarvar bort något idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du chansen att vara både effektiv och kreativ på samma gång. Du har en positiv påverkan från Månen som tar fram din konstnärliga sida vilket passar bra när du startar upp en nygammal hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv söndag där du är arg för att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Du har länge haft fördelar när det gäller det här området men du får lära dig att hantera samma villkor som alla andra. Under kvällen får du massor av kärlek och uppmuntran från en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är noggrann med alla detaljer, så noggrann att du glömmer att se det stora perspektivet i det du gör. Det finns en risk att helheten ser lite upphackad ut eftersom du inte ägnar den lika mycket uppmärksamhet som småsakerna.

Vågen 23/9-22/10

De blir en lugn och skön söndag om du har möjlighet att vara hemma. Om du måste arbeta så ser du till att ta en sak i taget och att inte slarva. Du vill slippa blir stressad i onödan eftersom du inte känner dig i toppform och du är rädd att göra något fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att vara envis och om att inte ge upp när något går snett. Det finns en påverkan från Mars som kan hjälpa dig att driva på dig själv när din motivation börjar svikta. Kvällen blir ganska tidig eftersom du är trött.

Annons

Skytten 22/11-21/12ågot

Mycket kratsar kring kärleken idag. Du har länge velat fånga en viss persons uppmärksamhet med det känns som han/hon har annat i tankarna och inte är lika intresserad som du är. Under kvällen får du chansen att charma din kärlek. Här gäller det att bre på med din berömda humor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är oroad över att något är rejält fel och att du inte kan rätta till det i första taget. Det är en känsla snarare än fakta som du går på, men du brukar ha rätt när det kommer till din intuition. Kommunikation är A och O för att rätta till det här misstaget.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt förtegen med dina känslor över något som skett. Egentligen handlar det mer om att du inte riktigt vet vad du själv känner inför den här situationen snarare än att du sluter dig inom dig själv. Vad du behöver är tid för att tänka efter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gör du av med alldeles för mycket pengar och det är du medveten om. Du har svårt att hålla dig nu när det är rea nästan överallt. Du skyller över ditt slösande med att det är saker du behöver, men handen på hjärtat har du egentligen allt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons