Måndag 28/12

28 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du redo för allt möjligt. Du har vilat upp dig en hel del de senaste dagarna och nu vill att det händer något. Under dagen finns det risk att du börjar gräla med en äldre kollega eller släkting. Det finns väldigt mycket adrenalin i din kropp just nu och du blir lätt arg.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen börjar mycket om från början. Det blir en nystart efter julen och du känner dig ovanligt optimistisk och utvilad. Kvällen bjuder på en hel del hemmamys med familjen. Du njuter av att samla din nära omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det massor av energi i ditt horoskop. Är du ledig tillbringar du så mycket av dagen som möjligt utomhus. Fisk luft ger dig perspektiv och får dig att bli lugnare. Kvällen handlar om vänner och om att prata med någon som du litar till hundra potent på.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en massa att göra just nu så det är viktigt att du kan fokusera på rätt saker. Genom att vara noggrann i dina förberedelser minimerar du risken att gör fel. Idag rättar du även till ett misstag som du gjorde i förra veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är du på strålande gott humör. Du har en härligt optimistisk influens som hjälper dig att komma över negativa känslor. Idag charmar du din omgivning med ditt söta leende och dina underfundiga kommentarer.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra inledning på veckan även om du är ganska stressad. Mycket handlar om att fokusera på rätt saker och på så sätt underlätta både för dig själv och för andra. Under kvällen gör du ett fint fynd till nyår.

Vågen 23/9-22/10

Det finns balans i ditt tecken just nu och det betyder att du mår bra. Harmoni och balans är de två nyckelord som leder Vågen genom livet. Undvik en grälsjuk kollega om du vill lyckas i dina intentioner. Han eller hon försöka sätt käppar i hjulet för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir händelserik och det gäller att du är med från början. Att försova sig eller ta sovmorgon är inget bra alternativ. Under förmiddag avhandlas en hel del viktiga saker inför kommande år. Kvällen bjuder på lugnare aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser fram emot den veckan oavsett om du är ledig eller arbetar. Det finns en driftighet och en vilja att lyckas i ditt tecken just nu. Energin kommer från Solen och förstärker den passionerade eld som brinner inom dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen händer något som du inte planerat för. Av en slump möter du en person som du velat träffa under en längre tid och det blir ett intressant möte som väcker en lavin av känslor inom dig. Kanske är det på tiden att du bekänner färg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du måste vara effektiv om du ska kunna ta det lugnt resten av veckan. Genom att fokusera på de mest akuta uppgifterna den här dagen lyckas du hantera de värsta kriserna innan de blir till ett kaos.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på en vän samtidigt som du inte erkänner din egen roll i att ni glider isär. Du anser att han/hon har tagit avstånd från er vänskap, men det lika mycket du som inte har tid över för din vän som tvärtom.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons