Tisdag 29/ 12

29 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du finns en oro och en rastlöshet i ditt tecken. Du brukar känna dig ganska obekväm så här tätt inpå nyåret. Det är som om du oroade dig för allt som du inte hunnit bli klart med under 2015. Det finns ändå inget du kan göra nu så försök att slappna av.

Oxen 20/4-20/5

Du är oroad över en vän som visat tecken på att må dåligt. Han eller hon drar sig undan dig och det gör inte saken bättre. I det här fallet måste di ha massor av tålamod och våga vara rak med din vän när ni väl möts.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att fynda och om att unna sig lite extra lyx. Till skillnad från tecken som Oxen så har du inget egentligt behov av glitter och glamour, men just nu känner du att du förtjänar lite stjärnglitter i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra tisdag så länge du håller dig ifrån att lyfta ämnen som har med ekonomi att göra. På jobbet så är dina chefer extra känsliga för alla former av utgifter och det finns en risk att de blir arga på dig om du överskrider din budget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen blir du ledsen på en vän som inte är lika aktiv som hon eller han brukar vara. Du känner dig bortglömd och ratad. Försök att inte tänka så, din vän älskar dig väldigt mycket. Han eller hon är bara väldigt upptagen just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en produktiv tisdag där fokus verkar ligga på siffror av olika slag. För dig är det viktigt att det blir rätt samtidigt som du tycker att det är lite roligt att testa olika metoder för att gömma och förbättra dina siffror.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir en stressig dag eftersom du halkat efter med ett viktigt projekt. Oavsett om du är ledig eller jobbar s har du svårt att inte fundera över det här dilemmat. Du kommer inte kunna sova lugnt förrän du har en lösning på problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen bjuder på blandade aktiviteter och fokus ligger på att vara utomhus så mycket som du kan. Under dagen finns det mycket barn eller djur omkring dig. Kvällen handlar om att visa känslor och att våga vara sårbar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en möjlighet att göra en vän tjänst utan att han eller hon får reda på det. Det här är din möjlighet att agera god fe. Du gillar att göra den här typen av gärningar, men du vill egentligen inte vara anonym.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen blir du överraskad av en person som plötsligt fattat tycke för dig. Det här är nygamla känslor som forsar till ytan och du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen. Du måste fundera över vad du känner för honom/henne innan du målas in i ett hörn.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn inledning på tisdagen arbetar utan att stressa och du gillar att kunna hålla ett makligt tempo. Undereftermiddagen och kvällen får du öka på farten något. Du lovat en vän att följa med honom/henne på något och det gäller att inte bli sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en ömhet och en glädje i ditt tecken just nu. Det handlar om gamla vänner och nya bekanta. Det blir en intensiv och bra tisdag där du hinner med en hel del nytta hemma samtidigt som du är väldigt social.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!r

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons