Onsdag 30/12

30 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om att lära sig nya saker. Du verkar pröva på något nytt eller så går du en kurs av något slag. Det blir en innehållsrik dag med massor av information. Kvällen bjuder på lugn och ro tillsammans med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Du vet vad du ska göra för att hinna med allt som du planerat. Det gäller bara att du gör en lista så du inte glömmer något viktigt. Under dagen får du oväntat beröm från en chef eller kollega. Du blir både förvånad och smickrad på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen är lite speciell eftersom det är dagen före nyårsafton. Det blir en rolig dag där du tillbringar mycket tid med att pröva kläder och drömma om framtiden. Under kvällen är det vänner och skvaller som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du bör inte bli allt för van vid att få som du vill. Plötsligt stöter du på mothugg och då vet du inte riktigt hur du ska hantera situationen. Undereftermiddagen passar det bra med alla former av utomhusaktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här onsdagen är lite speciell eftersom du lyckas med något som du inte lyckats med på länge. Det blir en rolig och annorlunda dag där fokus ligger på att vara kreativ. Du älskar att skapa, men det är sällan du har tid över att vara så kreativ som du är idag.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte arg på en kollega eller vän som har gjort fel. Pressen på henne är väldigt hög just nu så det kan hända att vissa saker går åt skogen. Under eftermiddagen tar du ett allvarligt snack med en person som du tycker missköter sig . Här gäller det att vara tydlig.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att ofta hamna i blåsväder just nu och det gör dig arg. Du tycker faktiskt inte att du förtjänar att få så mycket ovett som du får. Under den här onsdagen slarvar du bort något som är värdefullt för någon annan och det gör att du får rejält med skäll.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att ha huvudet på skaft och räkna rätt. Vanligtvis är matte ett av dina starkaste ämnen, men just idag kan du nästa inte lägga ihop två och två. Du är alldeles tjock i huvudet och har svårt att fokusera dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och kreativ onsdag där fokus ligger på att våga vara dig själv. Genom att visa dina känslor öppet så lyckas du med både att komma närmare en person du beundrar och vinna en hel del gillande från en person som vanligtvis ogillar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att både vara social och antisocial just nu. Du tycker att det är spännande med nya människor samtidigt är du för lat för att anstränga dig för att lära känna dem. Om någon är intresserad av dig får den personen kämpa för att komma innanför ditt skal.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att kombinera arbete, hemmapyssel, en hobby och matlagning på samma gång. Periodvis kan det bli en stressig dag, samtidigt tycker du att det är kul och du gör det inget att du måste lägga in en högre växel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att förlåta en vän för något som han eller hon har sagt eller gjort. Vanligtvis är du inte alls långsint, men just nu så påverkas du av jord och då blir du inte så lätt att tas med när det kommer till konflikter.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons