Lördag 2/1

02 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen hoppas du mycket på en viss person. Den här vännen har svikigt dig tidigare, men nu vill du ge honom/henne en andra chans. Under kvällen möter du en person som får dig på gott humör.

Oxen 20/4-20/5

Dagen inleds si så där. Det är egentligen inget som är fel det är bara att du vaknar tidigare än du önskat, och att du har en massa trista måsten på förmiddagen. Kvällen blir betydligt mer lovande. Då myser du med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det nya året inleds med en rad komplicerade förhållanden som du vill reda ut. Det blir en turbulent, men givande lördag där du tar tag i både roliga och lite tråkiga saker. Du känner att du vågar satsa till hundra procent.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket värme och kärlek i ditt tecken just nu. En närhet till allt som du har kärt förstärks av Månen och skänker dig harmoni. Under den här lördagen vill du gärna umgås med människor som betyder något för dig. Som singel kan du ha svårt att visa dina känslor. Du blir lite blyg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska jobbig inledning på helgen. Du råkar ut för något som gör dig både arg och frustrerad. Trots att du försöker att koppla bort de här känslorna så tränger de sig på under både eftermiddagen och kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

På något sätt verkar den här lördagen kretsa mycket kring siffror och kring betydelsen av att vara exakt. Det blir en intressant och lärorik dag där du utvecklas en hel del. När det kommer till känslor är du väldigt försiktig med att säga vad du känner.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir en rikttig lisa för själen. Du får chansen att vila upp dig ordentligt efter en lång och jobbig tid. Du njuter av att slippa ta ansvar och av att bara vara. Om du har möjlighet så tillbringar du gärna dagen tillsammans med en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir riktigt rolig och varierande. Du har en mängd olika aktiviteter för dig. Under dagen möter du människor med fördomar av olika slag, men det tar du snabbt ur dem. Kvällen blir fantastisk och i vissa fall väldigt romantisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en person som du tänker lite extra på just nu. Han eller hon har nästlat sig in under ditt skinn och du kan inte sluta att se den härpersonen framför dig. Egentligen borde du bekänna färg direkt, men du är lite för avvaktande för det. Du vill vara säker på hans/hennes känslor först.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra lördag där du egentligen inte gör särskilt mycket. Du myser gärna hemma och njuter av att få vara lat. Under dagen får du chansen att återuppta kontakten med en vän som du glidit ifrån. Det blir en trevlig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen verkar kretsa kring att resa. Du har ett behov av att komma ut och röra på dig. Under dagen får du möjlighet att visa upp dina talanger inom en hobby. Det blir både roligt och utmanande på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte så försynt utan säg som det är till din vän. Om du vill att ni ska ha en öppen och ärlig relation måste du våga visa vad du känner, inte bara när du mår bra och är lycklig. Du måste även visa när du är ledsen, arg eller frustrerad.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons