Söndag 3/1

03 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen vågar du testa din förmåga i ett helt oprövat sammanhang. Det blir roligt, utmanande och lite läskigt på samma gång. Kvällen handlar om att vara med vänner och ta det lugnt. Det blir en trevlig avslutning på helgen.

Oxen 20/4-20/5

Du får möjlighet att småpyssla lite i hemmet idag och det passar bra. Du kommer ikapp med städning, tvätt och andra måsten. På eftermiddagen hinner du med att vara social med en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du arg på en person som inte finns där för dig när du behöver honom/henne. Egentligen är det du som dragit dig undan från början, men du ser inte problemet på det sättet. Du känner dig bara övergiven just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker mer än du vill erkänna på en viss person. Han eller hon nästlar sig ständigt in i dina tankar fast du försöker att gå vidare. Kanske är det lika bra att erkänna för dig själv att det här kapitlet inte är avslutat ännu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och annorlunda söndag. Du är ute på äventyr och du njuter i fulla drag av din självständighet. Det är sällan du har så här mycket tid över att göra saker för dig själv. En vän vill gärna följa med på din upptäcktsfärd.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen ägnar du dig åt måsten som du tycker är jobbiga men intressanta. Det blir en lärorik och på många sätt utvecklande söndag även om det inte finns så mycket tid över till att vila. På kvällen är du utmattad.

Vågen 23/9-22/10

Var inte allt för bestämd mot en yngre släkting. Det kan få motsatt effekt mot vad du önskar uppnå. Det verkar som om den här personen just nu är inne i en period som handlar om självständighet och om att lära sig att säga nej.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här söndagen ägnar du dig gärna åt olika aktiviteter som har med sport att göra. Du tycker att det är roligt att komma ut och röra på dig. Kvällen blir lugn Då ägnar du sig åt att vara social på olika medier.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir riktigt lat. Du orkar inte göra någonting ut över det allra nödvändigaste. Under kvällen får du en fin komplimang av en nära vän. Det får dig att må bra. Den här personen vet verkligen vad han eller hon ska säga för att få dig glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom social. Du tar det lugnt och vilar upp dig under förmiddagen. På eftermiddagen är du social tillsammans med en vän. Ni har roligt tillsammans och ni släpper loss ordentligt. Kvällen handlar om en fest eller en födelsedag av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger ifrån till en ung släkting som inte kan bete sig ordentligt. Det handlar om att du är på dåligt humör och då har du inte så mycket tålamod som du brukar ha. Här borde du kanske lära dig att kontrollera ditt humör en smula.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en fin söndag där fokus ligger på kärleken och på närhet. Du umgås en hel del med en person som du tycker mycket om. Under kvällen får du möjlighet att ge en ung vän ett gott råd. Du har mererfarenhet än din vän inom det här området.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons